Γεια σας φίλοι h4ckάδες
σας παραθέτω το θέμα που θα χρησιμοποιούμε ως γενική συζήτηση εώς και καφενείο ώστε να μην γεμίζουμε αλλα θεματα στο Ελληνικό subforum!
άντε και καλη αρχη!
Γεια σας φίλοι h4ckάδες
σας παραθέτω το θέμα που θα χρησιμοποιούμε ως γενική συζήτηση εώς και καφενείο ώστε να μην γεμίζουμε αλλα θεματα στο Ελληνικό subforum!
άντε και καλη αρχη!
Last edited by SomniusX; 10th October 2012 at 09:53.
Ελληνικός τομέας συζητήσεων στο OSx86.net
Moderator for all Greeks on all Hackintosh Related sitesGA-H77-D3H uEFI F11 • i5 2500K (not OC'ed) • 16gb ram (4x4[1333]) • Intel SSD 128gb • MSI nVidia GTS 560
(AppleHDA audio w/ DSDT patch and kext, no VoodooHDA. Sleep/Wake Works. 99+% on all)
οκ ήρθα, να σχολιάζουμε άνετα...
η ds3h απλά έχει άλλη κάρτα δικτύου , που είναι πιο συμβατή.
αλλά αν έχεις προτάσεις γενικά είμαι ανοικτός
κοίτα με την lan στην δικιά μου είμαι πραγματικά μια χαρά.. δεν έχω θέμα.. απλά με τον ήχο έχω μερικά clicks'n'pops όταν παίζουν π.χ. flv video κλπ.. ενώ borderlands παίζει native mac μια χαράδρα.. τα νευρα μου ρε jim![]()
μακάρι να είχα AppleHDA λύση για αυτό..![]()
Moderator for all Greeks on all Hackintosh Related sitesGA-H77-D3H uEFI F11 • i5 2500K (not OC'ed) • 16gb ram (4x4[1333]) • Intel SSD 128gb • MSI nVidia GTS 560
(AppleHDA audio w/ DSDT patch and kext, no VoodooHDA. Sleep/Wake Works. 99+% on all)
ναι, έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα. η κάρτα ήχου είναι διαφορετική.γι αυτό την διάλεξα την μητρική.
γιατί η άλλη η z68ma-d2h-b3 τα είχε όλα μαζί.μόνο στα γραφικά δεν έβλεπα μεγάλη ανάλυση.
μάλιστα.. κοίτα κάνε ότι κάνεις και πες μας εδώ εε![]()
Μετά από καιρό θα κάνω και εγώ ποστ! καταρχάς καλώς σας βρήκα!Σε ΑΜD μπορούμε να κάνουμε hackintosh?
καλημέρα και καλό μήνα, έχουν βγει emulation kernels για να σηκώσεις σε AMD hardware αλλά δεν θα παίζει ούτε μακράν όπως σε έναν intel μιας και οι εντολές προς την CPU θα μεταφράζονται on the fly, θα έχεις καθυστέρηση σε πολλούς τομείς και σε άλλους μη υποστηριζομενο hardware.
η καλυτερη λύση για σενα ειναι να το σηκώσεις σε virtual machine μέσα απο τα windows μιας κι εκει θα έχεις τουλάχιστον το σύστημα να τρέχει καλύτερα, ναι καλύτερα να φανταστείς σε vm παρά κανονικά, απλά δεν θα έχεις 3D acceleration στο vm
αλήθεια η βασική χρήση που θα ήθελες να κάνεις με το Mac OS ποια ειναι για να δω αν έχω έστω μια πρόταση για σενα..?
xcode να χρσιμοποιησω και να δω πως δουλευουναι! περισσοτερο να προγραμματισο και οτι βαρεθηκα τα windows!
Last edited by chrisg9; 2nd February 2013 at 16:58.
τότε να ψάξεις να το βάλεις σε VM, αν και κυκλοφορούν έτοιμα, προτείνω να διαβάσεις πως γίνεται και να το βάλεις μόνος σου για να δεις και πως σε VirtualBox/VMware
και όλα αυτά λογο του οτι με τον AMD δεν σου επιτρέπεται, αντιθέτως στο VirtualMachine θα μπορείς να τσεκάρεις το Xcode και να κάνεις και δουλεια, αν δεις ότι πραγματικά κάποια στιγμη την χρειάζεσαι την μετάβαση, μπορείς να φτιάξεις καλό hackintosh με 500-550€
ξες κανα καλο site που εχει ετοιμα?
θα το βαλω μεσο virtualbox για αρχη.
αν ξες κανα site σε παρακαλω στειλε μου να δω τιμες.