Welcome to osx86.net

If you need help with your Hackintosh we have all the drivers, kexts and bootloaders and other stuff that you hadn't figured out you needed yet. Register now to get access to all of the files and forums.


Radeon HD 6770 Full QE/CI for Mountain Lion 10.8.3 1.0


About This File

Kexts updated so it now supports OS X 10.8.3

Use the latest version of Chameleon just in case.

Required settings:

GraphicsEnabler=Yes

ATIConfig=Vervet

Tested on a XFX Radeon HD 677X-ZNLC 850M 1GB GDDR5 connected via VGA port it should work fine on DVI, I haven't tested on HDMI.

It should work on Gigabyte, MSI and Asus models as well, let me know if it doesn't, also provide device IDs so I can add them for future updates.

Enjoy.





User Feedback

The 7570 is not a rebranded 6770, it is based on the Turks architecture (65xx & 66xx), so nope. Sorry :(

Share this comment


Link to comment

Yeah, I guess..But you could give me your device ID and I might work on a soluton for your card! You can do this by going into About This Mac -> More Info.. -> System Report -> Graphics/Displays -> Device ID.

Share this comment


Link to comment

Also, make sure you're on OS X 10.8.3, previous versions don't have support for Radeon 7xxx series.

Share this comment


Link to comment

It gets to the point where it tries to initiate the graphics but then goes out of refresh range any ideas?

Share this comment


Link to comment

But it definitely initiates it so its making way further progress than it did before

Share this comment


Link to comment

Try booting with different ATIConfig personalities (names), I might've given you a wrong aticonfig parameter!

Share this comment


Link to comment

I tried quite a few personalty names none of them gave me a result I'll try again tomorrow

Share this comment


Link to comment

If I use GraphicsEnabler=yes it doesnt even try to load i get a scrambled looking screen if I use GraphicsEnabler=No no matter what Personality I use it goes out of range is it possible I gave you my device id wrong? in lspci its read as 1002:675d

Share this comment


Link to comment

Okay update. I deleted the Atiradeon6xxx control and it works I'm still working on getting the personalties going as everytime I try to load with Graphics Enabler it doesnt work right

Share this comment


Link to comment

?????? ?????????? ? ???? ?????? HD 7610m-2g ?? ?????? 10.8.3 ??????? ??????? ???: GPU

????: PCIe

?????? ?????? PCIe: x16

?????????????: ATI (0x1002)

ID ??????????: 0x0126

???????: 0x0000

?????????? Kernel Extension: ?? ????????? Kext

Share this comment


Link to comment

Hi,

Is there any chance to work with AMD Radeon HD 6750? Also, how may I install this with N{censored} 10.8.2? Please, help me anyone guys? I really need to know it very badly

Share this comment


Link to comment