Welcome to osx86.net

If you need help with your Hackintosh we have all the drivers, kexts and bootloaders and other stuff that you hadn't figured out you needed yet. Register now to get access to all of the files and forums.


1 Screenshot


About This File

AMD Radeon R9 270 Series drivers for OSX

This pack contain binary patch for R9 270 series of GPU-s, which you can apply from 10.9.2 and above...

Clover support only!

Clover patch represents a permanent solution, which when you install once it will work always no matter on future updates. Basically, the patch is using Clover live patch ability. The final result is working GPU w/o further need for touching original drivers.

For GPU-s: R9 270 & R9 270X with 2GB VRAM

Attention: There are many variations of R9 GPU 270 & 270X models and this patch does not fully support them all. Issues with HDMI & DP connectors are noted and reported on several GPU models. For more information check the next pages:

Radeon R9 270X framebuffer issue

[HOW TO] Modification of AMD FB + Clover injection


What's New in Version 1.10

Released

  • v.1.10 Dumped Chameleon support
  • v.1.9 Clover patch added in the pack
  • v.1.8 Updated Binary patch + Clover Config inst.
  • v.1.7 Universal Binary patch for 10.9.x & new MacPro6,1 plugin for Sandy & Ivy CPU-s
  • v.1.6 MacPro6,1 plugin for Sandy & Ivy CPU-s
  • v.1.5 - Added 10.9.2 Drivers & SMBIOS MacPro6,1
  • v.1.4 - Slightly modified FrameBuffer
  • v.1.3 - Some minor bugs fixed
  • v.1.3 - FB update eliminate DVI-DL & HDMI issues.
  • v.1.2 - ACPI SMC Platform Plugin patch

 Report this file



User Feedback



Recommended Comments

I'm not sure. However I must admit, that sounds more logical to make support for 270 in this pack instead 280X, because 280X already works more than properly.

?

So here it is… And I hope that'll work for you!?

?

?

?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thank you for this. My ASUS R9 270 DirectCU II OC did not work OOTB at all. Tried many things but this is the only thing that got it working properly. Card is now finally recognised as 7xxx and all is well. Thanks again!

?

At the moment I can not connect a second monitor or everything freezes (both at boot or after boot). I will see if I can investigate this further.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Forgot to mention that?mine is R9 270, but?I'm?experiencing extremely low fps at around 1~5 fps with OpenGL.

I?read it somewhere, it said opengl actually?was slower than directx, so i guess it's normal in that situation.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

This does not work with a XFX R9 270x CDFC in Mavericks 10.9.1.

It does not affect the framebuffer as far as I can see, and for some reason the entire screen goes pink~ish.

?

Cinebench for me without this installed reached 18.7 FPS, which is shameful.

Also, the only port that works (that I have been able to test) is HDMI. The DVI-SL gives whitescreen and DVI-DL doesn't even recognize a monitor connected.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thank for your work.

?

I´ve installed 10.9.2 properly with myHack ?and get correct cpu support, sound and ethernet but no graphics accel, after that I´ve installed your radeon 1.5v ?I can only boot with -x flag , lost sound and still with no graphics accel. Please can you help to get that?

?

My specs:

Gigabyte X79-UD3 mobo LGA2011 socket

Xeon E5-2609v2

Gigabyte R9 270x

No DSDT or SSDT

?

dmesg log:

?

Longterm timer threshold: 1000 ms

PMAP: PCID enabled

PMAP: Supervisor Mode Execute Protection enabled

Darwin Kernel Version 13.1.0: Thu Jan 16 19:40:37 PST 2014; root:xnu-2422.90.20~2/RELEASE_X86_64

vm_page_bootstrap: 986012 free pages and 54372 wired pages

kext submap [0xffffff7f807a6000 - 0xffffff8000000000], kernel text [0xffffff8000200000 - 0xffffff80007a6000]

zone leak detection enabled

"vm_compressor_mode" is 4

standard timeslicing quantum is 10000 us

standard background quantum is 2500 us

mig_table_max_displ = 74

TSC Deadline Timer supported and enabled

SAFE BOOT DETECTED - only valid OSBundleRequired kexts will be loaded.

"name" not a kext

"Kernel-__SYMTAB" not a kext

NullCPUPowerManagement::init: properties=0xffffff800b2b3500

NullCPUPowerManagement::start

AppleKeyStore starting (BUILT: Jan 16 2014 20:19:00)

FakeSMCKeyStore: started

AppleACPICPU: ProcessorId=0 LocalApicId=0 Enabled

AppleACPICPU: ProcessorId=1 LocalApicId=2 Enabled

AppleACPICPU: ProcessorId=2 LocalApicId=4 Enabled

AppleACPICPU: ProcessorId=3 LocalApicId=6 Enabled

calling mpo_policy_init for Sandbox

Security policy loaded: Seatbelt sandbox policy (Sandbox)

calling mpo_policy_init for Quarantine

Security policy loaded: Quarantine policy (Quarantine)

calling mpo_policy_init for TMSafetyNet

Security policy loaded: Safety net for Time Machine (TMSafetyNet)

Copyright ? 1982, 1986, 1989, 1991, 1993

The Regents of the University of California. All rights reserved.

?

MAC Framework successfully initialized

using 16384 buffer headers and 10240 cluster IO buffer headers

Unsynchronized? TSC for cpu 1: 0x0000041960531aad, delta 0x4022a6ef715

Unsynchronized? TSC for cpu 2: 0x0000041960da5229, delta 0x4022a6ef6f5

Current tsc from rdtsc64() is 99756364276. Rendezvouing..

FakeSMC v6.0.1058 Copyright 2013 netkas, slice, usr-sse2, kozlek, navi, THe KiNG, RehabMan. All rights reserved.

FakeSMC: 13 preconfigured keys added

IOAPIC: Version 0x20 Vectors 64:87

ACPI: sleep states S3 S4 S5

pci (build 20:00:24 Jan 16 2014), flags 0x61008, pfm64 (44 cpu) 0xfff80000000, 0x80000000

[ PCI configuration begin ]

console relocated to 0xe0000000

[ PCI configuration end, bridges 11, devices 19 ]

RTC: Only single RAM bank (128 bytes)

[ PCI configuration begin ]

[ PCI configuration end, bridges 12, devices 53 ]

OSMetaClass: Kext org.netkas.FakeSMC class FakeSMC is a duplicate;kext org.netkas.driver.FakeSMC already has a class by that name.

Kext org.netkas.FakeSMC start failed (result 0xdc00400a).

Kext org.netkas.FakeSMC failed to load (0xdc008017).

Failed to load kext org.netkas.FakeSMC (error 0xdc008017).

FakeSMC v6.0.1058 Copyright 2013 netkas, slice, usr-sse2, kozlek, navi, THe KiNG, RehabMan. All rights reserved.

FakeSMC: 16 preconfigured keys added

USBF:? ? 2.263? ? AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF:? ? 2.263? ? AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF:? ? 2.284? ? AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF:? ? 2.288? ? AppleUSBXHCI::CreateRootHubDevice? Bus 14 already taken

USBF:? ? 2.289? ? AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF:? ? 2.293? ? AppleUSBXHCI::CreateRootHubDevice? Bus 14 already taken

USBMSC Identifier (non-unique): 93D12089FD8ACE10F8C06F09 0x930 0x6544 0x100, 2

FakeSMC: [Fatal] failed to initialize SMC device

FakeSMC v6.0.1058 Copyright 2013 netkas, slice, usr-sse2, kozlek, navi, THe KiNG, RehabMan. All rights reserved.

FakeSMC: 13 preconfigured keys added

FakeSMC: [Fatal] failed to initialize SMC device

SMC: successfully initialized

CPUSensors: CPU family 0x6, model 0x3e, stepping 0x4, cores 4, threads 4, TJmax 89

CPUSensors: setting platform keys to [d8? ? ? ]

CPUSensors: base CPU multiplier is 25

CPUSensors: RAPL units power: 0x3 energy: 0x10 time: 0xa

CPUSensors: started

mcache: 4 CPU(s), 64 bytes CPU cache line size

mbinit: done [64 MB total pool size, (42/21) split]

Pthread support ABORTS when sync kernel primitives misused

SuperIODevice: found ITE IT8728F on port=0x2e address=0xa30

com.apple.AppleFSCompressionTypeDataless kmod start

rooting via boot-uuid from /chosen: E65130C9-17EB-3752-93EA-DC41DDC2E0C9

IT87xxSensors: started

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib kmod start

Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key><string ID="1">IOResources</string><key>IOResourceMatch</key><string ID="2">boot-uuid-media</string></dict>

com.apple.AppleFSCompressionTypeDataless load succeeded

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded

vendor:device: 0x8086:0x1503.

AppleIntelE1000e(Info): Interrupt Throttling Rate (ints/sec) set to dynamic conservative mode

AppleIntelE1000e(Info): changing MTU from 0 to 1500

Got boot device = IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@0/AppleACPIPCI/SAT0@1F,2/AppleAHCI/PRT3@3/IOAHCIDevice@0/AppleAHCIDiskDriver/IOAHCIBlockStorageDevice/IOBlockStorageDriver/OCZ-AGILITY4 Media/IOGUIDPartitionScheme/Macintosh HD@2

BSD root: disk0s2, major 1, minor 3

jnl: b(1, 3): replay_journal: from: 17296896 to: 1108992 (joffset 0x774000)

AppleIntelE1000e(Info): AppleIntelE1000e:WOL = 2

jnl: b(1, 3): journal replay done.

hfs: mounted Macintosh HD on device root_device

RadeonSensors: still waiting for accelerator to start...

RadeonSensors: still waiting for accelerator to start...

hfs: Removed 1 orphaned / unlinked files and 7 directories?

flow_divert_kctl_disconnect (0): disconnecting group 1

OSMetaClass: Kext org.netkas.FakeSMC class FakeSMC is a duplicate;kext org.netkas.driver.FakeSMC already has a class by that name.

Kext org.netkas.FakeSMC start failed (result 0xdc00400a).

Kext org.netkas.FakeSMC failed to load (0xdc008017).

Failed to load kext org.netkas.FakeSMC (error 0xdc008017).

Previous Shutdown Cause: 5

SMC::smcInitHelper ERROR: MMIO regMap == NULL - fall back to old SMC mode

Waiting for DSMOS...

RadeonSensors: still waiting for accelerator to start...

VM Swap Subsystem is ON

RadeonSensors (pci2): [Error] unable to locate ATY,bin_image

RadeonSensors (pci2): found ATI Radeon ID: 0x6810,? BIOS: undefined

ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out

WARNING: IOPlatformPluginUtil : getCPUIDInfo: this is an unknown CPU model 0x3e

? -- power management may be incomplete or unsupported

RadeonSensors (pci2): using device-id to resolve temperature sensor type

RadeonSensors (pci2): adding Southern Islands thermal sensor

RadeonSensors (pci2): started

ATY_Init: Starting

ATY_Init: Checking dev-id 6810

ATY_Init: Card 0x6810 was posted

ATY_Init: Card was posted, reading rom from legacy address

ATY_Init: Quiting for card 0x6810

DSMOS has arrived

ATY_Init: Starting

AppleIntelE1000e(Info): e1000e NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: Rx/Tx

ATY,Futomaki: Not usable

ATY,Futomaki: Not usable

ATY,Futomaki: Not usable

ATY,Futomaki: Not usable

hfs: mounted myHack OS X 10.9.2 Install Disk on device disk3s1

hfs: unmount initiated on myHack OS X 10.9.2 Install Disk on device disk3s1

AppleKeyStore:Sending lock change 0

hfs: mounted myHack OS X 10.9.2 Install Disk on device disk3s1

Resetting IOCatalogue.

OSMetaClass: Kext org.netkas.FakeSMC class FakeSMC is a duplicate;kext org.netkas.driver.FakeSMC already has a class by that name.

Kext org.netkas.FakeSMC start failed (result 0xdc00400a).

Kext org.netkas.FakeSMC failed to load (0xdc008017).

Failed to load kext org.netkas.FakeSMC (error 0xdc008017).

ATY_Init: Starting

?? ? ? ? 0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.mismatch] [com.apple.message.signature 1000] [com.apple.message.signature2 3345639bd98273913ff25086fe0151f45fea0fa3] [com.apple.message.signature3 38872323d4adae2cb310de88ceeeae695630ffd7] [com.apple.message.summarize YES]?

?? ? ? ? 0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.invalidate] [com.apple.message.signature invalidate] [com.apple.message.signature4 318] [com.apple.message.signature3 ksadmin] [com.apple.message.summarize YES]?

CODE SIGNING: cs_invalid_page(0x1000): p=318[ksadmin] final status 0x0, allowing (remove VALID) page

?? ? ? ? 0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.invalidate] [com.apple.message.signature invalidate] [com.apple.message.signature4 321] [com.apple.message.signature3 ksadmin] [com.apple.message.summarize YES]?

CODE SIGNING: cs_invalid_page(0x1000): p=321[ksadmin] final status 0x0, allowing (remove VALID) page

process launchd[181] thread 1703 caught burning CPU! It used more than 50% CPU (Actual recent usage: 54%) over 180 seconds. thread lifetime cpu usage 90.422542 seconds, (56.514818 user, 33.907724 system) ledger info: balance: 90005664540 credit: 90155579466 debit: 149914926 limit: 90000000000 (50%) period: 180000000000 time since last refill (ns): 163693708237?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Your problem doesn't have anything with this installation pack. You have corrupted FakeSMC.kext

?

My guess is that you have it on two different places: in Extra/Extensions folder, but also in System/Library/Extensions. Remove the one from the Extra/Extensions and you should fix that. ?

?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Sadly I could also not get it to work sad.png

Version 1.4 of your pack worked great in 10.9.1, but 1.5 does not work in 10.9.2 (and neither does 1.4). The graphics device is identified as an ATI device, but has only 5MB VRAM.

?

I have copied most of the boot log (dmesg) here:

http://pastebin.com/VFjYjae3

?

If you need any other info, let me know! Your work is awesome, I hope you're willing to continue to do so.?

?

EDIT: I have an ASUS DirectCU II OC R9 270 (2GB)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
Hi! Thanks for your support, and please sorry my scrappy english.

?

I´ve reinstall entire system 10.9.2 with myhack, postinstall adding mobo kexts and reboot normaly, then install atyinjector from your pack and can´t boot without -x flag and lost sound.

About this mac shows me this:

AMD Radeon R9 270 Series 8 MB

AMD Radeon R9 270 Series:

?

? Modelo de chipset: AMD Radeon R9 270 Series

? Tipo: GPU

? Bus: PCIe

? Ranura: Slot-1

? Anchura de canal PCIe: x16

? VRAM (total): 8 MB

? Fabricante: ATI (0x1002)

? ID del dispositivo: 0x6810

? ID de la revisión: 0x0000

? Revisión de la ROM: AMD Curacao XT

? Versión del driver EFI: 01.00.318

? Pantallas:

Pantalla:

? Resolución: 1920 x 1200

? Profundidad de píxel: Color de 32 bits (ARGB8888)

? Pantalla principal:

? Duplicado: Desactivado

? En línea:

?

No fakesmc in /Extra/Extensions/ so Kext wizard show this smc kexts:

org.netkas.FakeSMC (1111)

com.apple.driver.AppleSMC (3.1.8)

com.apple.driver.ACPI_SMC_PlatformPlugin (1.0.0)

my new dsmg:

?

Longterm timer threshold: 1000 ms

PMAP: PCID enabled

PMAP: Supervisor Mode Execute Protection enabled

Darwin Kernel Version 13.1.0: Thu Jan 16 19:40:37 PST 2014; root:xnu-2422.90.20~2/RELEASE_X86_64

vm_page_bootstrap: 986260 free pages and 54124 wired pages

kext submap [0xffffff7f807a6000 - 0xffffff8000000000], kernel text [0xffffff8000200000 - 0xffffff80007a6000]

zone leak detection enabled

"vm_compressor_mode" is 4

standard timeslicing quantum is 10000 us

standard background quantum is 2500 us

mig_table_max_displ = 74

TSC Deadline Timer supported and enabled

SAFE BOOT DETECTED - only valid OSBundleRequired kexts will be loaded.

"name" not a kext

"Kernel-__SYMTAB" not a kext

NullCPUPowerManagement::init: properties=0xffffff800b2e1640

NullCPUPowerManagement::start

AppleKeyStore starting (BUILT: Jan 16 2014 20:19:00)

AppleACPICPU: ProcessorId=0 LocalApicId=0 Enabled

AppleACPICPU: ProcessorId=1 LocalApicId=2 Enabled

AppleACPICPU: ProcessorId=2 LocalApicId=4 Enabled

AppleACPICPU: ProcessorId=3 LocalApicId=6 Enabled

calling mpo_policy_init for Sandbox

Security policy loaded: Seatbelt sandbox policy (Sandbox)

calling mpo_policy_init for Quarantine

Security policy loaded: Quarantine policy (Quarantine)

calling mpo_policy_init for TMSafetyNet

Security policy loaded: Safety net for Time Machine (TMSafetyNet)

Copyright ? 1982, 1986, 1989, 1991, 1993

The Regents of the University of California. All rights reserved.

?

MAC Framework successfully initialized

using 16384 buffer headers and 10240 cluster IO buffer headers

Unsynchronized ?TSC for cpu 1: 0x0000038a899c9883, delta 0x378b848eac0

Unsynchronized ?TSC for cpu 2: 0x0000038a8a2a9557, delta 0x378b848eaa0

Unsynchronized ?TSC for cpu 3: 0x0000038a8ab00b34, delta 0x378b848eaa5

Current tsc from rdtsc64() is 76596595383. Rendezvouing..

IOAPIC: Version 0x20 Vectors 64:87

ACPI: sleep states S3 S4 S5

pci (build 20:00:24 Jan 16 2014), flags 0x61008, pfm64 (44 cpu) 0xfff80000000, 0x80000000

[ PCI configuration begin ]

console relocated to 0xe0000000

[ PCI configuration end, bridges 11, devices 19 ]

RTC: Only single RAM bank (128 bytes)

[ PCI configuration begin ]

[ PCI configuration end, bridges 12, devices 53 ]

USBF: ? ?2.177 ? ?AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF: ? ?2.177 ? ?AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF: ? ?2.177 ? ?AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF: ? ?2.177 ? ?AppleUSBXHCI::CreateRootHubDevice ?Bus 14 already taken

USBF: ? ?2.188 ? ?AppleUSBXHCI::CheckSleepCapability - controller will be unloaded across sleep

USBF: ? ?2.191 ? ?AppleUSBXHCI::CreateRootHubDevice ?Bus 14 already taken

mcache: 4 CPU(s), 64 bytes CPU cache line size

mbinit: done [64 MB total pool size, (42/21) split]

Pthread support ABORTS when sync kernel primitives misused

rooting via boot-uuid from /chosen: 2E7E8975-8F1D-34D3-8B53-2419336C3F4A

Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key><string ID="1">IOResources</string><key>IOResourceMatch</key><string ID="2">boot-uuid-media</string></dict>

com.apple.AppleFSCompressionTypeDataless kmod start

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib kmod start

com.apple.AppleFSCompressionTypeDataless load succeeded

com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib load succeeded

Got boot device = IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@0/AppleACPIPCI/SAT0@1F,2/AppleAHCI/PRT3@3/IOAHCIDevice@0/AppleAHCIDiskDriver/IOAHCIBlockStorageDevice/IOBlockStorageDriver/OCZ-AGILITY4 Media/IOGUIDPartitionScheme/Macintosh HD@2

vendor:device: 0x8086:0x1503.

AppleIntelE1000e(Info): Interrupt Throttling Rate (ints/sec) set to dynamic conservative mode

AppleIntelE1000e(Info): changing MTU from 0 to 1500

BSD root: disk0s2, major 1, minor 2

jnl: b(1, 2): replay_journal: from: 13808640 to: 15071232 (joffset 0x774000)

jnl: b(1, 2): journal replay done.

AppleIntelE1000e(Info): AppleIntelE1000e:WOL = 2

hfs: mounted Macintosh HD on device root_device

hfs: Removed 2 orphaned / unlinked files and 6 directories?

flow_divert_kctl_disconnect (0): disconnecting group 1

SMC::smcReadKeyAction ERROR $Num kSMCKeyNotFound(0x84) fKeyHashTable=0x0

SMC::smcReadKeyAction ERROR LsNM kSMCKeyNotFound(0x84) fKeyHashTable=0x0

SMC::smcGetLightshowVers ERROR: smcReadKey LsNM failed (kSMCKeyNotFound)

SMC::smcPublishLightshowVersion ERROR: smcGetLightshowVers failed (kSMCKeyNotFound)

SMC::smcInitHelper ERROR: smcPublishLightshowVersion failed (kSMCKeyNotFound)

Previous Shutdown Cause: 3

SMC::smcInitHelper ERROR: MMIO regMap == NULL - fall back to old SMC mode

Waiting for DSMOS...

VM Swap Subsystem is ON

ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService(resourceMatching(AppleIntelCPUPowerManagement) timed out

WARNING: IOPlatformPluginUtil : getCPUIDInfo: this is an unknown CPU model 0x3e

? -- power management may be incomplete or unsupported

ATY_Init: Starting

ATY_Init: Checking dev-id 6810

ATY_Init: Card 0x6810 was posted

ATY_Init: Card was posted, reading rom from legacy address

ATY_Init: Quiting for card 0x6810

ATY_Init: Starting

DSMOS has arrived

ATY,Futomaki: Not usable

ATY,Futomaki: Not usable

ATY,Futomaki: Not usable

ATY,Futomaki: Not usable

AppleIntelE1000e(Info): e1000e NIC Link is Up 1000 Mbps Full Duplex, Flow Control: Rx/Tx

AppleKeyStore:Sending lock change 0

hfs: summary table not allowed on FS with block size of 2048

hfs: could not initialize summary table for Google Chrome

hfs: mounted Google Chrome on device disk3s2

Resetting IOCatalogue.

ATY_Init: Starting

CoreServicesUIAg[318] Unable to quarantine: 93

? ? ? ? ?0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.mismatch] [com.apple.message.signature 1000] [com.apple.message.signature2 3345639bd98273913ff25086fe0151f45fea0fa3] [com.apple.message.signature3 38872323d4adae2cb310de88ceeeae695630ffd7] [com.apple.message.summarize YES]?

? ? ? ? ?0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.invalidate] [com.apple.message.signature invalidate] [com.apple.message.signature4 338] [com.apple.message.signature3 ksadmin] [com.apple.message.summarize YES]?

CODE SIGNING: cs_invalid_page(0x1000): p=338[ksadmin] final status 0x0, allowing (remove VALID) page

? ? ? ? ?0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.invalidate] [com.apple.message.signature invalidate] [com.apple.message.signature4 342] [com.apple.message.signature3 ksadmin] [com.apple.message.summarize YES]?

CODE SIGNING: cs_invalid_page(0x1000): p=342[ksadmin] final status 0x0, allowing (remove VALID) page

? ? ? ? ?0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.mismatch] [com.apple.message.signature 1000] [com.apple.message.signature2 53a18aae61685cc356b171ce37cc504048ed45a1] [com.apple.message.signature3 b928c695e1e1a867d5fc392eb8f09e460f3139af] [com.apple.message.summarize YES]?

? ? ? ? ?0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.invalidate] [com.apple.message.signature invalidate] [com.apple.message.signature4 341] [com.apple.message.signature3 GoogleSoftwareUp] [com.apple.message.summarize YES]?

CODE SIGNING: cs_invalid_page(0x1000): p=341[GoogleSoftwareUp] final status 0x0, allowing (remove VALID) page

? ? ? ? ?0 [Level 5] [Facility messagetracer] [com.apple.message.domain com.apple.kernel.cs.invalidate] [com.apple.message.signature invalidate] [com.apple.message.signature4 343] [com.apple.message.signature3 ksadmin] [com.apple.message.summarize YES]?

CODE SIGNING: cs_invalid_page(0x1000): p=343[ksadmin] final status 0x0, allowing (remove VALID) page

process Google Chrome He[348] caught causing excessive wakeups. Observed wakeups rate (per sec): 221; Maximum permitted wakeups rate (per sec): 150; Observation period: 300 seconds; Task lifetime number of wakeups: 45218

SMC::smcReadKeyAction ERROR F0Ac kSMCBadArgumentError(0x89) fKeyHashTable=0x0xffffff800e2df600

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

You should put this in log file and attach here as a link. Stop trowing here all this dump shit, because this isn't the right place for that.

?

Obviously something else is problem in your case, but I don't have a clue what that might be since you running R9 270X which should work Oob with default FB and w/o this driver pack under 10.9.?

?

It seems that you have problem in PM section. Some parts from this log indicates?that you running probably some LGA775 motherboard, but not by Gigabyte... All in all this means that you need badly proper DSDT.aml & SSDT.aml files. You should make that first then graphics.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hey,

I'm having some issues with a R9 270. I just installed 10.9.2 and intstalled the 1.6b video package but when i restarted it went into a black screen state. Tried pulling video connection and putting it back to refresh bit with no result.

Any suggestions/solutions that could help fix this ?

Otherwise thanks for the hard work this package has helped me a lot. :D

Cheers

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now