Welcome to osx86.net

If you need help with your Hackintosh we have all the drivers, kexts and bootloaders and other stuff that you hadn't figured out you needed yet. Register now to get access to all of the files and forums.


rvaras

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Hey Everybody... this is my first post here, and I just setup my first hackintosh. So, I installed Yosemite 10.10 from N{censored} (Yeah... I know.. avoid distros). And everything seems to be fine except for the Nvidia card which I can not activate. The OS loads with some sort of generic low res standard driver, and I am able to log in and see the desktop in one of my screens but it is really sluggish, you guys know what I am talking about... The first question is : How can I try different kexts, drivers, etc with the possibility of getting back the old settings. Everytime I change a thing in the nvidia/video settings or kexts the next time I reboot I can no longer see the desktop, because my screens goes off (or even worse the os won't boot). I mean both screens turns off as a result of the lack of video signal. So I need to recover the default OS video driver without having to reinstall all over again... The second question is : HOW IN THE WORLD can I make the Nvidia 9400GT (deviceId 0x065b) work ? I tried everything I found in this (and other) forums to no avail. Kexts, Nvidia drivers, etc. Always the same... screens go off. Anyone can help me with a clear step by step guide ? Thanks in advance.