Jump to content

About This File

Gigabyte Z68X-UD3H-B3 tool pack is all-in-one post-installation pack designed specifically for this motherboard. Fully patched set of DSDT files is included, additional drivers, definitions + several useful applications...

The DSDT for Legacy Award F12 BIOS is still in the pack, however for perfect hackintosh consider to switch on UEFI BIOS & CLOVER boot loader.

Screen%20Shot%202015-06-23%20at%2001.27.30_zps10mreu9u.png

Other Post Installation Tool Packs

Don't forget to check this page for future updates!


What's New in Version 1.19

Released

  • - V.1.19 / Additional EFI solution / Some bugs repaired.
  • - V.1.18 / AMD Injectors / AppleHDA8Series / Additional Clover patches
  • - V.1.17 / Clover support & Configs / Chameleon & obsolete drivers removed from the pack
  • - V.1.16 / EAPDFix for Yosemite No Audio issue
  • - V.1.15 / AMD Radeon Series 10.9.2 drivers / MacPro6,1 definition + patch
  • - V.1.14 / RTC patch (10.8 & 10.9) / Some bugs fixed
  • - V.1.13 / AMD Radeon R9 270X (10.8.5) Drivers + DSDT injector / ATY init kext Radeon R9 200X Series support
  • - V.1.12 / Brings support for OS X 10.9 Mavericks
  • - V.1.11 / 10.8.5 AppleHDA patch (DSDT updates), AppleRTL8169Ethernet is replaced by RealtekRTL81xx driver, AppleSMC error fix
  • - V.1.10 / New AppleHDA patch (enables all rear ports)
  • - V.1.9 / DSDT set for UEFI U1l (beta) BIOS
  • - V.1.8 / HDAEnabler for ALC889 / Radeon HD 6000 series update
  • - V.1.7 / Latest USB3 PXHCD driver for 10.8.3 / FakeSMC 5 + HWMonitor
  • - V.1.6 / ACPI SMC fix for iMac12,2 & MacPro3,1 definitions / USB3 CalDigit drivers
  • - V.1.5 / Increased compatibility / Obsolete plugins removed from the pack
  • - V.1.4 / Audio verb correction for AppleHDA / DSDT fixes for HDMI support
  • - v.1.3 / UEFI BIOS support added for NVidia and AMD graphics / Radeon HD6450/6850/6870 drivers
  • - v.1.2 / UEFI BIOS support (ALC889 & HDMI patch)
  • - v.1.1 / USB3.0 drivers updated / Additional orange icon fix.



User Feedback

Recommended Comments



Hi there Vlada, I just follow your tool, but the audio is not working, I even can see the volume level but no sound? Any Ideas? I did a clear install with retail app from app store using U{censored} to install it and only works with the onboard video HD3000 with my gtx560 ti wich is supported by ML after run the tool does not boot anymore.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Congratulations Vlada, working well with Mountain Lion too. The only things I can't solve are: 1) direct access to USB audio (Apple Cinema Display Audio - overcame this issue through the use of Soundflower). 2) Usb3 - not recognizing my USB3 Asmedia hd case.

At this moment, still a rough path to install ML. Had to use the Onboard hd3000 display adapter to conclude the U{censored} installation - no luck with my Radeon 6870. After reboot 6870 works fine.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

thanks Vlada think it works well, as in lion audio ok, video Nvidia 8800gts, Native Ivy Bridge kernel ok, usb 3 does not work., network ok.

Probelmas: SSD write speed very slow.

read very well.

magic mouse a bit erratic.

native HD 4000 video does not work with nvidia

or one or the other, both do not work.

thanks for your work!!:eagerness::very_drunk:

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thanks, and yes... I can also confirm that USB3 is not working properly in this final version of ML.

I'll check is there any solution for that little problem atm.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Installed ML, installed the tool, but cant boot from hard drive, i can boot from usb boot drive with no problem, any thing i can do to boot from hard drive directly? again thanks for the tool

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

HI Vlada,

This has been extremely helpful. Everything work apart from audio. I have no sound or sound devices. I have manually removed the kext from previous attempts but I still cannot get it to work.

Do you have any advise? what files I should delete etc so I can do a fresh install of audio.

Regards

Colin.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hi, i've ga-z68x-ud3h-b3. I try to instal this pack on my mountain lion but while in the lion version all option are signed in mountain lion version all option are unsigned, so i try to sign like lion installation but when i rebot my hack don't start, i try -v-F -x and GraphicsEnabler=No and Yes.

I'd konw what must be signed for a work with ga z68x ud3h b3 with integrated video card on dvi connector.

Will be possible in the future to download tool pack mountain lion signed?

Best regards

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I re-try to install mountain lion but after boot i've "ACPI_SMC_Platform_Plugin:registerLPC Driver - failed to locate smc driver" and don't work.

I star only with usb iB{censored} with -x -v

What i do?

Regards

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

my USB 3.0 seems to load but cant get harddrive to show, anyone have same problem? solution?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Please can inject for nvidias Cards. (enables serial of NVIDIA video cards (GT, GTX, GTS, GTO, GSO 6xxx, 7xxx, 8xxx, 9xxx, 1xx, 2xx) with 512MB VRAM) in DSDT-UEFI-BIOS-U1h.

Please!

Please!

PLease!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I can not help please,with 8800gts 512mb nvidia, inject., mountain lion and starts bad start does not recognize my nvidia.

only after 30 minutes start wrong.

Please Help!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Dear Vlada, thank you very much for your perfect job.

I have a problem. Your DSDT for UEFI brings my Mountain Lion to panic: machine check ...

Please, help me to fix.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

There is something I don't understand. I have installed Mountain Lion on my Gigabyte Z68X-UD3H-B3 and downloaded this pack but when I run GA-Z68X-UD3H-B3 I do not get all the boxes checked like in the video. Do I need to place the DSDT.aml file somewhere?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I got a huge problem , i'm also on U1H Bios.

First i removed the 6000.kext from my usb installation using U{censored} , installed ML Succesfully using GraphicsEnabler=NO.

When i was in in ML i Replaced the 6000.kext file , now after when i run MB{censored} or the pack made by Vlada after reboot it go's into a endless spinning wheel boot...

Tried DSDT and Without DSDT...

I seriously Tried almost everything to get it working and now i just dont know what to do anymore..

If anyone has a decent little guide for me that would just be fantastic !

Build.

GFX: SAPPHIRE HD6870

MEM: Corsair 16 GB DDR3-1600 Quad-Kit

MB: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3

CPU: Intel? Core? i5-2500K

Thanks in advance !

Kind regarts.

M

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.