Jump to content

OS X 10.8.3 AMD BootCD.iso 1.0


About This File

I've created A. BootCD which is called , OS X 10.8.3 AMD BootCD.iso;)

(only for the processors Athlon/AthlonII/Phenom/PhenomII)

Edit today: 20/july /2013 I've added FakeSMC.kext ,NullCPUPowerManagement.kext on Extra / Extensions preboot.dmg and its perfect

device10.png

the correct boot flag is arch=x86_64 npci=0x2000

The AMD Kernel made By Bronzovka For 10.8.x Darwin 12.3.0 (10.8.3)

the kernels is RC4 by Bronzovka.

Is best AMD Kernel at the moment.

advantages :

1.Running stable.

3.SSSE3 issue has already been solved.

Thanks to InsanelyMac Forum .

BIG Thanks to Bronzovka !!

Thanks to Alekseyii for testing and post the video here

[size=3]http://www.youtube.com/watch?v=jz4OdU4aTNc/VIDEO]

Thanks to Chameleon Team for bootloader Chameleon r2254

zef, Turbo, dfe, netkas, mackerintel, mercurysquad, fassl, Kabyl, Crazor, Dense, kaitek, iNDi, munky, DHP, JrCs, asereBLN, rekursor, mozodojo, meklort, AnV, valv, AzimutZ, Slice, cosmo1t, cparm, Conti, ErmaC

Thanks :

bumby, kalyway, Krazubu, Eddie11c, JaS, fassl, XyZ, SMF, flama, Galaxy, sckevyn, MasterChief, smith@@, blackosx, DHP, nawcom, scorpius, macman, dmazar

kalyway, AzimutZ, blackosx, ErmaC, scrax, JrCs .

Enjoy OS X Mountain lion ;):cool:




User Feedback

Recommended Comments



hello,

i burned your iso disk and tried to boot but nothing happens. Just after the beginning the machine restarts.

My specs are:

AMD Phenom II x6 1055T

GA-770TA-UD3

NVidia 8600 GTS

8GB RAM @1333 MHz

Thanks!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thank you very much for the work!

The second version works fine AMD 945/HD 4850/GIGABYTE GA-M720-US3/Mac OS X 10.8.3

:eagerness::eagerness::eagerness:

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Alekseyii: thank you to for your testing and the video;

great help for me and the Hackintosh community:D:encouragement:

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

unfortunately even after some bios tweaks i didn't manage to start the installation. I downloaded the latest version of your iso but i have the same results. Is there any detailed guide for 10.8 on AMD?What should be the problem that corrupts the installation progress?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

them97:

try to flag

arch=x86_64 npci=0x2000 -v -f -x

or

arch=x86_64 npci=0x2000 cpus=1 -v -x

or

arch=x86_64 npci=0x2000 PCIRootUID= 1 -v -x

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

them97

send me the link for the operating system Disk Mac OS X 10.8.3

in the BIOS to disable all but USB and PCI-E "video" (network, sound, 1394, PCI)

boot flag:

arch=x86_64 npci=0x2000 GraphicsEnabler=No maxmem=2048 cpus=1 -v -x

P.S. maybe the kernel does not work with video NVidia 8600 GTS ???

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

replaced the 8600 with the ATI5750 and i made some additional bios settings but again the restarts are occuring just after the beginning of the process...I also have an ATI5450, Nvidia 7300GS and an Nvidia GTX650....Thanks for sharing your knowledge..

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Which program can write this image on usb-flash drive form Windows? I try UltraISO and Transmac, but I did not saw result, only blinking cursor.

Sorry for my bad English)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Always stuck with AMD Athlon II X2 250 and ASRock N68C-GS FX, tried all the flags posted here...

What can i do ?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Whenever I boot and enter the boot flag, I get

Loading kernel /mach_kernel

Can't find /mach_kernel

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

rubixryan dont type enter to a cd , type Arrow keyboard to change the boot on the hdd os x partition and type the flag ;)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I use the arrow keys to hover over the HDD os x partition and type the flag and then press enter, but no matter what I do it gives me the same error.

Can't find /mach_kernerl

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.