Jump to content

Graphics Power Management NVIDIA GTS250 GTS 250 1.0

Sign in to follow this  

About This File

Modified AppleGraphicsPowerManagement.kext for the Nvidia GTS250 1GB card (Device ID: 10de0615).

This will resolve all video stuttering that occurs in mission control and launchpad. It also regulates graphics card temperatures and clock speeds to be what they should. It should give a huge increase in graphics benchmarking too.

Compatible with any MacPro SMBios configuration. Make sure your system shows up as a mac pro in 'about this mac' prior to installation.

Tested in 10.7.2.




User Feedback

Recommended Comments

I've just downloaded it, installed it and so far i'm amazed by the speed improvement. Thanks a LOT!(Btw using a dsdt injected GTS 250, don't know if that's the best way)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Glad it's working for you. Yes, my system was set up the same way w a DSDT and this power management kext. You can compare your results before and after adding this kext by running the opengl benchmark in Cinebench.

To clarify for everyone else, this will ONLY work with the GTS 250 w the above device ID. It wasn't created to work with any other graphics card.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Please, somebody help me...!

I have ZOTAC nVIDIA GeForce 8400GS @ 512 MB DDR3 64-bit PCI-e VGA.

Using Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 - Lion 10.7.3 on my Lenovo L-IG41C1 Mobo with Intel 82801G Southbridge ICH7 the Q/E & C/I work perfectly by using modified NVDANV50Hal.kext.., but my USB Mouse "jittering, leak, I couldn't move it on and then my System freeze"...!? If I'm using the G41 OnBoard VGA (x4500); my System work fine with no Q/E & C/I.

So, I assume that Graphics Power Management for my PCI-e caused the problem.

Please, somebody generate & build this one for my 8400GS PCI-e VGA...

Thanks & regards.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Please, somebody help me...!

I have ZOTAC nVIDIA GeForce 8400GS @ 512 MB DDR3 64-bit PCI-e VGA.

Using Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 - Lion 10.7.3 on my Lenovo L-IG41C1 Mobo with Intel 82801G Southbridge ICH7 the Q/E & C/I work perfectly by using modified NVDANV50Hal.kext.., but my USB Mouse "jittering, leak, I couldn't move it on and then my System freeze"...!? If I'm using the G41 OnBoard VGA (x4500); my System work fine with no Q/E & C/I.

So, I assume that Graphics Power Management for my PCI-e caused the problem.

Please, somebody generate & build this one for my 8400GS PCI-e VGA...

Thanks & regards.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

This solve problem with HDMI shutdown graphics?

I have this card working in VGA mode, but with i connect DVI->HDMI stop to work after LOGO APPLE, before login screen.

This patch fix HDMI problem?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.