Jump to content

asus a43sj kexts for lion 10.7 1.0

Sign in to follow this  

About This File

Tested on my Asus a43sj

Installation progress log

- restore base system 10.7 (11A511) via USB Flashdisk

- install myHack-2.0-RC4.1 on that Usb Flashdisk

- boot with safe mode

- use usb keyboard 1st

- run multi beast 4.10

this kexts include

- wifi

- VodooHDA i was modify this kexts

- keyboard and trackpad

- DSDT but i don't know its working or not,but it was increase my boot

- vodoobattery

- use champ list for optional

I'm still looking for bluetooth and usb too much power notification were make one of my usb port doesn't work

anybody can help me??

any question to apply this kexts,please email me at javanesse@ymail.com

-javanesse-

NB.sorry about my bad English :D:p




User Feedback

Recommended Comments



yang jelas wifi di a43s ane bisa d pake bro....install IO8211 pake kextutility,support airdrop malah.tapi masih butuhsedikit patching...intinya jalan normal lah..good luck

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

gan,saya pake asus a43sa..yang lain udah jalan tinggal butuh kext utk " ati radeon HD 6730M "

tolong dibantu ya gan... :)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

gan, codenamenya apa ya? ane coba eulemur sama duckweed ga bisa, malah blank screennya...

oiya, untuk bluetooth sama card readernya gimana gan? mohon pencerahannya :D

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

ane uda cari, codenamnenya whistler-xt... nah tapi ga ada di droplistnya euy....

haduh haduh, layar cuma 1024x768 nih, sayang banget vga 2 gigs ga optimal...

setelah baca2, katanya harus compile ati.c-nya chameleon... kaga ngarti ><

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

terimakasihakang javanesse, ane udah berhasilinstall iatkos l2 dan berjalan normal

hanya adabeberapahardware yang gak jjalan ya:

-bluetooth

-usb 3.0 (jadi praktis usb hub tinggal 2 colokan doang)

-card reader

-camera (driver reinstall tapi ga jalan)

ada yang tau gan cara solve nya?

thx

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

untuk hiduptreda

buat A43SJ yang processor Dual Core B950 bisa

install pake iAtkos L2 terus update kext yang ini

kalau mau pake MB{censored} yang ps/2 gak usah diinstall lagi, pake kext yang ini

kalau gak trackpad error

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.