Jump to content

Nawcom's Legacy Kernel and Sleepenabler for 10.6.r 1.0

Sign in to follow this  

About This File




User Feedback

Recommended Comments



Hi siwa,

I am having a AMD machine and updated to 10.6.7 with no problems.

But when I update to 10.6.8 using Legacy Kernel 10.6.8 (not using Sleepenabler 10.6.8 as I do not know how to use it) my VGA output in video stops.

Means when I boot it after install no panic but no video output comes in monitor.

Do you have any solution for it?

My configuration is as below. :cool:

AMD Athlon 4000+ 64 bit dual core

Gigabyte GA-MA770UD3

3GB RAM Kingston 512 *2, CORSAIR 1 GB*2 all 667 MHZ

Weston Digital HDD 160GB SATA ( with XP SP3 )

Seagate HDD 500GB SATA (with SL 10.6.2)

hp dvd1260i (SATA DVDRW)

Palit GeForce 9800 GT 1GB

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.