Jump to content

3 Screenshots

About This File

>>>>Full Working Universal AMD Kernel For AMD Phenom II Series,Athlon Series,Some FX Processors...<<<<

!!!!!NO KERNEL FLAGS NEEDED!!!!!

Fast Booting biggrin.png >>>>> Butter-Smooth Performance in OS X Mavericks 10.9.3!!!

If You Are Using Mavericks 10.9.x Then Just Copy System.kext and Sandbox.kext Which Are Included in zip and Paste in Extensions Folder and Repair Permissions With Kext Utility.app or Disk Utility...!!! smile.png

Tested on: >>>OS X Mavericks 10.9.3 & 10.9.4 <<<< AMD Phenom II X4 955 Black Edition and HD 7850 Graphics Card ,>>Working QE/CI...

Below Are Steps To Install OS X Mavericks on AMD Processor:

1.Click the Link To Download Source...>>>Portable Mavericks Installer >>>>> http://www.4shared.com/folder/tblQc6fr/AMD_Stuff_Hackintosh.html

2.Just Copy To Flash Drive And Boot Mavericks On The GO!!!

3.BootLoader?????.. Its Built-in !!


What's New in Version v2.4

Released

  • Along With Universal Kernel.... Added Some Universal Kexts To Avoid Further Kernel Panics... !!
  • Patched AppleMatch.kext For OS X 10.9.3..
  • Added OS X 10.9.4 Support..
  • Firefox Flash Glitches Solved :- Make Sure You Are Using Adobe Flash Player 12.0.0.54 and Latest Firefox...
  • Uninstall Latest Flash Player Plug-In and Then Download Here Adobe Flash Player 12.0.0.54 :- http://labsdownload.adobe.com/pub/labs/flashruntimes/flashplayer/flashplayer12-0_install_mac.dmg
  • Have Fun!!



User Feedback

Recommended Comments



?

THANK YOU!?
Finally it works but now I have a problem going very slow,?
? know because it can be?

?

The first time I booted into 10.9.3 it was EXTREMELY sluggish but after that first boot it seemed just fine. ?I'm glad you were able to get it to work.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

nothing for me?i have:mavericks 10.9.3 installed via pandora.app....enoch bootloader...hardware:amd phenom 965 be,ati 7870 gigabyte,asrock 970 extreme 3 r2.0,ram 8gb corsair vengeance,and two hdd:one with wind 8.1 and other with 2 partions:one where i test mavericks 10.9.3 and another with mavericks 10.9.3 where i applied the things that i test on the other

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

The first time I booted into 10.9.3 it was EXTREMELY sluggish but after that first boot it seemed just fine. ?I'm glad you were able to get it to work.

still does not work after the second boot the third quarter ....?
pff any ideas??
?
also thank you very much

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

?

still does not work after the second boot the third quarter ....?
pff any ideas??
?
also thank you very much

?

http://www.{censored}.com/graphics/113137-haswell-mavericks-gtx-760-running-max.html

Try this.

?

It is not working for me... i copy the files to my pendrive and install chimera v2.2.. I boot from my pendrive but i have kernel panic

My processor is: AMD Phenom II X6 1100t?

What is the solution for this problem ?

This picture you can show my kernel panic message:?https://www.dropbox.com/sc/d4ru21cye7k8pdg/AABKtXnSDsbkys3byrw4aySea

?

Try these flags. ?-v PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No npci=0x2000 dart=0 busratio=165 (I believe the 1100t's busratio is 16.5 but I could be wrong)

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Try these flags. ?-v PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No npci=0x2000 dart=0 busratio=165 (I believe the 1100t's busratio is 16.5 but I could be wrong)

?

it did not help. The problem is the same. I have now N{censored} 10.9.0 it working fine (the audio is not but that is not problem) But i want 10.9.3 for xcode 6 :D?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

After update from 10.9.0 -> 10.9.3 and use his kernel and kexts I get "Still Wait root device".. .. -_-"

Check Hard Disk Mode in Your BIOS...

If It is Set To IDE....Change it to AHCI...

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

My BIOS is alway set to AHCI, so weird ...

Then There's Only One Universal Way To Fix This....

?

""Re-Install OS X Mavericks"" !!!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hello,

I would like to install your Kernel (new installation of 10.9.3).
At the beginning Kernel Flag - v
installed. Everything runs normally, then the PC holds
PCI Configuration begin?? on.
Can you help me?

I must use which Kernel flag.

System:

AMD Phenom X4 955
Gigabyte GA-78LMT-USB3
Nvidia GeForce GT 610

?

thanks

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hello,

I would like to install your Kernel (new installation of 10.9.3).

At the beginning Kernel Flag - v

installed. Everything runs normally, then the PC holds

PCI Configuration begin?? on.

Can you help me?

I must use which Kernel flag.

System:

AMD Phenom X4 955

Gigabyte GA-78LMT-USB3

Nvidia GeForce GT 610

?

thanks

You must Use ... "npci=0x2000"? or?? "npci=0x3000" ...

Without Quotes!!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Only work with Marverick 10.9 but my VGA 650 Ti Boost not CI/QE.?

If i update to 10.9.3, my VGA not work (no signal after IOBluetooth complete)?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Deekay, what exactly to do with data/stack execution is not permitted???

Replace Original System.kext and Sandbox.kext From OS X 10.9...

Then Repair Permissions.....

That's It..!!!

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Only work with Marverick 10.9 but my VGA 650 Ti Boost not CI/QE.?

If i update to 10.9.3, my VGA not work (no signal after IOBluetooth complete)?

Re-Install Mavericks..

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Does the usb stick has to be formatted with GUID partition table? Or is MBR also ok?

Thanks in advance.

?

Edit: Because my notebook won't boot from the usb stick (after copying the files from?Portable Mavericks Installer).

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Tested on:

AMD Athlon X3 445 (Multiplier 15) -?specs

Mavericks 10.9.4

?

Result:

?- Quick Time Screen recording bug -?https://yadi.sk/d/eJBJnyCPWZENF

?- Dock Icons black shadow-border line

?- Pink Launch pad icons

?- https://yadi.sk/d/HnG3V04WWZC9p

?- Sometimes "*** error for object 0x600003223d80: Heap corruption detected, free list canary is damaged"

?- Pixelmator/Sketch 3 export to png/jpg/tiff change colors. (like in Messages.app)

?

P.S. In?http://github.com/sinetek/xnu?icons and pink bugs fixed.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Thank's for this DeeKay :)

?

Working with no problems on 10.9.4 :)

?

AMD Phenom II X4 965 BE

Radeon HD 7770

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

It works!

?

AMD FX5000 + NVIDIA GT240 10.9.4

?

Bugs report:

1.icons & pink bug

2.Cannot compile Obj-c & SWIFT source code with XCode6 beta 4. Compile failed every time.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.