Jump to content

About This File

Asus K55VM full working, including trackpad and HD4000. In bios, disable USB 3.0 in msdos and enable legacy usb. Adjust HD4000 to 64mb.

Download original ML from appstore, copy to 8gb usb with U{censored}.

After installation, if you have kp or not charge ML, enter in terminal with the usb installer and remove GEFORCE and nvidia kext from s/l/e.

I don't use dsdt. HD4000 is enable with a efi string in org.chameleon.boot.plist.

Works fully anything, sound, trackpad, lan, ...

I changed the wifi card with other with bluetooth integrated.




User Feedback

Recommended Comments

I changed the wifi card with an ar9285 with bluetooth combo. The bluetooth dont run right, only works after charge windows and reboot the system to ml, but the wifi card works very good, even with air drop. I bought it from ebay for 9?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

New! If you enter in monitor activity and system detect only 3,25GB of ram and you have more, its a new method, installing clover bootloader. I've done it and I'm very happy. Now I detects the 8GB I have and everything goes very quick. They just have to follow the tutorial attached.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

We had another thread with the same tutorial but not working with his files. I've patched dsdt and everything works great, unless the nvidia card and reader. It is important to adjust the graphics in the bios to 64mb. You can put in USB 3.0 enabled in the bios

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hi! Download the clover guide and do anything step by step. The dsdt its in folder efi/acpi/patched. With clover my hackintosh run like a real mac.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

thanx for great help ..

main problem is that after disconnecting ethernet cable when i reconnect it can't recognize.

and why atheros ar 9485 working ?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

thank for your guide ;)

Work on asus r500a - s?rie k55 - I5 -3210M - HD4000 -- All Work :)

Just a problem, coming up sleeper, the pc reboot :/ but just sometimes...

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

oki resolved the wake up problem.

Now another :/

I lost the sound after a wake up ! a idea why ?

thanks in advance.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

I don't have exactly the same motherboard but when i put my dsdt, kp !!

Can you tell me what sort of patch have you used on your dsdt ?

thanks

I have a asus r500a - i5 3210M - one graphic card HD4000 - last bios for my MB 407 -

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.