Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
mcdougal

Os X 10.6.3 Install issue

Question

Hi all.

I have just installed installed 10.6.3 on my laptop, but I have a slight issue. It was installed using Nawcom's Boot Cd, but I mistakenly checked 'This computer does not connect to the internet' during setup. Now, there is no Internet connection icon alongside the battery and sound Icons, and I cannot connect using ethernet either. I'm not sre whether this is due to my error during setup or another issue.

Replies much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Yep, no problem.

Be sure to acquire a RT2870 or RT3070, others may work or not.

Something like this maybe

You will need a Ralink or Rosewill WLAN Utility though.

Besides that its fine, got one (150MBit/s, Hama branded) myself. Works flawlessly from 10.5 to 10.8.

Edited by noway

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You´re welcome.

On a second thought, I never tried USB WiFi without QE/CI.

It should work, regarding hardware and WLAN Utility, but best find a seller where return is easy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.