Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
lostndaft

dc7100 64bit?

Question

hope this is the right place to ask

?

Hi? All

?

New here so be gentle ;)

?

Ok done my first hackintosh with a HP/Compaq DC7100 with a Nvidia 8400 gs pcie graphics card and 4gb of ram

?

Used the Haz**d 10.6.6i install disk then added kext to get everything working which it was woohoo pat on the back for me :). So upgraded to 10.6.8 and used a legacy kernal and sleepkext, It all kind of works apart from no restart/shutdown(heyho i can put up with that) so now i have upgraded the cpu to a Intel Pentium 4 670 3.8Ghz 2M FSB 800 Mhz SL7Z3 CPU Socket LGA 775 P4 Processor which i believe is a 64bit, so i went into the cameleon

control panel thingy and changed the cpu setting to 64bit all boots up but now i dont have any network or audio but the restart and shutdown now work again ?? so anyone have any ideas on what to do to get it all? happy again or is it just a case of me trying to be to big for my boots and i should just set it back to 32bit

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.