Jump to content
  • 0
Maneesh

Dual display with ATI HD 4870

Question

I have difficulty getting the dual display working with ATI HD4870 when booting with Clover boot loader. But when i boot with the Chameleon ..the display card is recognised as ATI Radeon HD 4800 and both display works.?

?

Appreciate help with getting the dual display working with Clover

?

1st screen - Dell S2409W ( 1920 x 1080)

2nd Screen - Sony 32?? ?(1360 x 768)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Thanks Allan for the config file. But when booting its getting stuck at IOBluetoothAHCIController - Missing Bluetooth Controller Transport.. and doesn't get any further. Please find attached the screenshot

?

post-645057-0-52741000-1416937273_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Am having the same error. After installing yosemite, i don't get the dual boot screen. i get a black screen with some random text.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.