Jump to content
Rene

Clover Fake ID HD5450 Yosemite, El Capitan

Recommended Posts

For El Capitan you should not use "Inject ATI" because that will give you a black screen after Sleep.

The card will show in System Info as "ATI Radeon HD 5000 1024 MB" but who cares :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fabio8v

Where did you got this config.plist? Looks like it will never work with these settings.

I think you should first try to install Clover properly and make it working before trying to make graphics working.

http://www.osx86.net/forums/topic/21783-clover-main-discussion/

 

Do you have a DSDT?

If you have a DSDT you should not use the Acpi fixes.

DSDT.aml should be in

/EFI/CLOVER/ACPI/patched

 

You should create a SMBIOS in Clover. Without it it will not work.

SMBIOS should match your hardware as close as possible.

 

What CPU do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites

well..my cpu is i7 920 2.67 Ghz, I tried as you suggested me..mac 3.1, the 0x28 and 0,67...saved and replaced the file config.plist in the usb but it didn't start, I mean..went in the loop..appeared some and restart

with your config.plist the pc stacks on the apple...as before when I tried your kexts

Edited by fabio8v

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should not use both methods. Try with your working config.plist and add only the FakeID part (see my example config.plist). Also enable bootflag "-v" to see what is happening. If the PC stacks make a photo so we can see what is the course. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×