Jump to content
  • 0
hackintosh0505

Wanting to install Yosemite

Question

Hi guys,

I wish to thank the mods and forumers who helped me earlier - with my post 10.9 .

Now i wish to do a fresh installation of 10.10 . My earlier method was not a much preffered method, thus whatever knowledge i have in 10.9 can be set aside.

My hardware is ancient - gigabyte g41m + ati 5750.

I m not sure wic bootloader will work for me, any guide on which loader to use and a guide from scratch will b much appreciated.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0
On 22 Jul 2016 at 6:57 PM, hackintosh0505 said:

As all was done, i was attempting to clone the hdd with CCC.  But the cloned drive ddnt seem to boot, as i found that CCC is not cloning the EFI folder.

 

So i manually installed clover in the clone hdd, i am now posting from the cloned drive. Is this

normal for CCC to be not to be able to clone the EFI folder...

 

Thanks.

CCC was made for a Macintosh. For a Macintosh you don't have to copy the EFI partition. So you did the right thing by installing Clover again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi rene, 

 

can i bug u for another issue ?

 

my hack seems to have an issue in connecting to another mac in my network. 

 

I can share screen to and frm another mac, but cant connect to the drive of the the other mac. The username and pw window appears, when i enter the pw, the wnidow give a no no nod !

 

but i can connect to a windows xp in the same network.  

 

What coukd be the issue? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×