Jump to content
  • 0
JRCM

ALC233 not working on El Capitan 10.11.5

Question

Hey guys,

 

I will appreciate your help with this issue. I have a Lenovo Thinkcentre X1 all-in-one with successfully installed OS X 10.11.5, coming with Realtek ALC233, but I have been unable to get sound from the internal speakers.

Attached the ACPIJesus’s iMac.acpi and DSDTDSDT.aml

Hope you can help me

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Do you have a guide to make the Codec_dump?, I could not find anything concrete in Google

 

Thanks

 

Update: I found it. I will work this tomorrow

Thanks

Edited by JRCM
Update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.