Jump to content
Sign in to follow this  
xeeoneyx

Need Audio Working

Recommended Posts

Hey,

 

I have a Intel Core i5-7600K Kaby Lake processor on a ASRock Z270M Pro4 board. It has "7.1 CH HD Audio (Realtek ALC892 Audio Codec), ELNA Audio Caps" which I cannot get to work. I ave tried different installers and processes and it never shows up. It always says that there is no audio device present. I think that I am the problem since I don't really know what I am doing.

 

I can do a fresh install of Sierra so there would be no complications due to previous installs.

 

I can work via phone, chat, screen sharing or whatever else you think would work best.

 

Anybody interested in helping?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's simple use AppleALC+lilu.kext or the best App for patched AppleHDA, i talk about AppleHDA Patcher of course.

 

don't forget You need this patch for HDA controller in your config.plist:

<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>200 Series Audio Controller patch</string>
				<key>Find</key>
				<data>
				cKE=
				</data>
				<key>Name</key>
				<string>AppleHDAController</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				8KI=
				</data>
			</dict>

Edit: If you still can not get it, send me a message in PM and we'll handle it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×