Jump to content
  • 0
timtom111

INTEL HD graphics glitch

Question

Hello guys,

I'm having a similar problem to everyone who owns a skylake chip where my vram only shows 7mb, which disables g acceleration.
I want to use the full capability of my integrated gpu from intel.
Is there a way I can get support. Thank you.

OS: MAC OS HIGH SIERRA 10.13.6

BOOTLOADER: CLOVER

SPECS:

Intel i7 6700HQ
INTEL 530HD
NVIDIA 950M
8GB RAM

I've attached some files if it makes it any clear.

p.s I've already tried putting 0x19160000 on igplatform.

bootlog.txt

config.plist

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.