Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Stefano Cerelli

Asus P8H67 and audio.

Question

Hi guys. I'm new here, and i just setted up lion on my PC. All worked fine, i had problem with my Graphic card but now it work well. the only thing that i need to fix is the audio. I tried several Kext for ALC887 and tried voodoo HD too but nothing. at start i could seed something in the audio section into preference but now i just see no hardware found.

This is my Motherboard:

ASUSTeK Computer Inc. - Schede Madri- ASUS P8H67

This is my chamaleon boot config:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string></string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Timeout</key>
<string>2</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>Yes</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>

thx for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×