Jump to content

UnknownPC

Members
  • Content Count

    35
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  1. Hey, I have the same laptop as you and ain't able to make it run correctly. Would you mind sharing your files that made it work?
  2. Hello, I tried various Kexts, like VoodooBattery, SmartBattery but neither work. With one kext, it gives me a KP at boot, and I have to reinstall OSX to be able to boot back up again. The other kext works fine shows battery status and everything, but after a while using my computer I get a random KP. Does anybody happen to have had this problem? Thanks in Advance. UnknownPC
  3. Try changing the antenna connectors location on your pci card. I Fixed it by just changing the antenna connectors location. It was : Black cable, Grey, White. I changed it to: Black, White, Grey. and it worked plug and play.
  4. Version 1.0

    7,469 downloads

    App to get hardware and kexts info. Mac OS X: SystemInfo.zip Windows: SystemInfoWin.zip Linux: SystemInfo.tar
  5. Version 1.0

    6,399 downloads

    Simple Kext Installer
  6. Version 1.0

    921 downloads

    Boot CD for Retail DVD - 10.6.x only
  7. Version 1.0

    461 downloads

    The Ultimate Post-Installation Utility. 10.7.x only.
  8. I don't have it installed so means I can't fix it...
  9. Seems I don't have that kext installed. Am I doomed? Or is it possible it's in another kext?
  10. Hello, It seems that removing a USB 3.0 kext can fix a shutdown problem I have. I would like to know how to find out if my computer has one installed? I didn't install any, but maybe there is one by default? Thanks.
  11. Thanks, I will try it. Could you please tell me which kext is the USB 3.0 one?
  12. I just tried EvOReboot and no luck. It still restarts... Is there another fix?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.