Jump to content

TTS

Members
 • Content Count

  49
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TTS last won the day on July 8 2012

TTS had the most liked content!

About TTS

 • Rank
  Member

Converted

 • Location:
  Brabant
 1. Thanks Rene. Worked out well by just putting the Dev ID in the mentioned kexts. Gigabyte GA-H61M-DS2 | ASUS EAH5450 1 Gig LP | Intel Pentium G620 / 2.6 GHz | 4 Gig | Mavericks.. 10.9.1
 2. TTS

  BBG Budget Laptop 10.7.x

  Any news on battery indicator and sleep?? Maybe with ML ??
 3. Dat is op zich geen probleem, maar jij wilt natuurlijk ook spoedig feedback. En die snelle feedback kan ik even niet waarmaken. Dat spijt mij oprecht. Maar trek me later nog aan mijn jasje... Ik wil zeker mijn bijdrage leveren.
 4. iMick, ik heb het de komende weken loeidruk, maar ben zeker geïnteresseerd in het oplossen van de problematieken. Maar kan dus niet a la minute iets voor je betekenen. Met een Linux live cd kan ik wellicht wel vast wat extracten, mocht dat nodig zijn.
 5. Nog op Lion op dit moment. Wil wel over op ML vanwege batterij issues en sleep. (maar op het moment nog even met andere dingen bezig.. )
 6. Wow, DAT is goed nieuws!! Vooral ook dat de batterijstatus gefixt is door jou. Bravo! Is belangrijk voor een laptop!! Sleep is minder van belang, maar ook wel handig om werkend te hebben.
 7. Ik ben benieuwd hoe dit opgelost gaat worden ( met het oog op mijn hardware :-) )
 8. Hackintoshen heeft een steile leercurve. Veel eigen onderzoek en proberen is daarbij vereist. Lezen dus en uitproberen. Er bestaat info zat op WWW. Specifieke vragen zijn dan hier te stellen. Jouw vraag is te algemeen en derhalve is er voor jou werk aan de winkel.
 9. Als je een processor aanbiedt voor bedrag x en er reageert iemand die hem voor die prijs kopen wil, dan moet je niet willen wachten op een hoger bod. Not done. Geldt trouwens ook voor andere zaken dan processors!Bovendien ben je wel bereid korting te geven bij een gecombineerde aankoop van meerdere artikelen. Nee sorry. Zo wil ik in elk geval niet behandeld worden. Mooi man. Succes,
 10. JA ja ja, goeie vragen. Het begint met goeie vragen, dus je bent al op weg.... Fijn forum hè
 11. Lijkt mij wel. Je kunt ook een Z77 mb aanschaffen. {censored} heeft op zijn site zijn bevindingen met een specifiek exemplaar opgesomd en dat ziet er mooi uit. ( Geen DSDT nodig ).
 12. Hackintosh = Trail and Error Niemand weet van te voren wat zal lukken, dat is mede afhankelijk van je eigen vermogen antwoorden te vinden voor de zaken waar je tegenaan loopt. Ook ik ben van nul af begonnen en nog weet ik veel niet. Maar ik zoek veel wel op, als ik het niet weet. En soms vraag ik hulp, als ik er zelf niet uitkom. Vaak komt er dan alsnog en oplossing.
 13. Je kunt over Chimera veel lezen op {censored} zijn site. Met MB{censored} is Chimera in elk geval te installeren.
 14. Wellicht kun je Chimera als bootloader i.p.v. Chameleon proberen. Die herkent wat meer grafische kaarten. IK heb ook een 5450 met Chameleon en ook bij mij werkte het niet direct. Ik heb een injector gebruikt, maar wellicht is Chimera installeren een makkelijker oplossing. Wanneer geen oplossing, dan is die injector wellicht wat...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.