Jump to content

Janovic

Members
  • Content Count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  1. I changed the file name successfully, after removing NVInjext/NVEnabler/Natit I get black screen after wall of text. However when I boot into my Kaly drive the graphic card is showing but when I right click on something a white blank menu pops up. Am I missing something? It could be right in my face, sorry for all the troubles.
  2. Sorry, haven't done much of this in a while. I updated Chameleon, but I can't find the org.chameleon.Boot file. Do I have to reboot before the file generates?
  3. Good Afternoon, I've actually been delaying this issue for quite sometime due to failed battles with trying to my graphics working again. When I first updated to 10.6.8 I jumped from 10.6.2. Beforehand I was using EFI strings found on aquamac's forum, once updated, when I rebooted nothing showed up after the apple logo. I repeated Aquamac's steps again, and now I have 1024x768 resolution, and the graphics information display's incorrectly. Are there any solutions for this issue for me to regain 1920x1080 resolution? I would really like to put this case to rest before I try 10.7 and appreciate any comments towards the matter. I'm also using a Gigabyte EX58-UD5 Motherboard.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.