Jump to content

nirmal_niks7

Members
  • Content Count

    61
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

About nirmal_niks7

  • Rank
    Member
  • Birthday 07/26/1990

Contact Methods

  • MSN
    nirmal.niks7@live.com
  • Website URL
    http://www.facebook.com/Nirmal2607

Converted

  • Location:
    Chennai
  • Occupation
    Student
  1. Hi Everyone, ? Please suggest which options i should select in Boot loader and Clover CloverEFI while installing Clover(2988 or 2957) in Yosemite Disk. ? As i have already installed Windows 10 Technical preview and my HDD is having MBR partition Table. ? I want to use EasyBCD to add boot entry for both of the OS(Yosemite and Win10) in Windows. ? Thanks !!
  2. thanks Rene.. i used? <dict> ????????<key>Inject</key> ????????<dict> ????????????<key>ATI</key> ????????????<True/> ????????????<key>Intel</key> ????????????<false/> ????????????<key>NVidia</key> ????????????<false/> ????????</dict>
  3. made a new Yosemite installer using Clover.. got stuck in the blurred screen, pls suggest a solution. https://www.dropbox.com/s/mjasmyyie1sc48s/IMAG0249.jpg?dl=0
  4. @Rene means it will not work... ? using clover will help...?
  5. thanks @Rene... No i didn't added my device id, i thought of doing but was already present in?AMDRadeonX3000.kext and AMD5000Controller.kext. I am trying to install in my laptop not using any HDMI or anything...
  6. May be i am facing this issue because while loading my Graphics Card it is recognised as? ? ATI Cypress ATI Radeon HD Series 512 but code name for my GC is ATI Cedar?ATI Radeon HD Series 512 ? if i am correct can anyone pls. assist how to change it to ATI Cedar.. ? Please refer this image below https://www.dropbox.com/s/81w0d87zgdnrcjj/IMAG0239.jpg?dl=0
  7. Hi, ? I installed Yosemite (Build 14A389) using Chameleon?2.3 svn r2437?but my graphics is not working properly. ? I followed the guide http://www.insanelym...play-problems/? ? Internal LCD Forced EDID is added in Displays but my QE/CI is not working. ? Used AtiConfig= Hoolock GraphicsEnabler=Yes Motmot Eulemur Bulrushes but nothing worked. ? During boot it is recognizing the device, attached the screenshot below <https://www.dropbox.com/s/81w0d87zgdnrcjj/IMAG0239.jpg?dl=0> ? but no startup and stuck on the flickering screen as shown below <https://www.dropbox.com/s/15ioeigpis2a3m1/IMAG0237.jpg?dl=0> ? I followed same guide for 10.7 and 10.8 and it worked but for 10.10 its not working. ? Result of kextstat | grep AMD ? ? ?77? ? 1 0xffffff7f81145000 0x11f000 ? 0x11f000 ? com.apple.kext.AMDSupport (1.2.8) <76 75 11 10 7 5 4 3 1> ?? 78? ? 0 0xffffff7f81264000 0x414000 ? 0x414000 ? com.apple.kext.AMD5000Controller (1.2.8) <77 75 11 10 5 4 3 1> ? ?94? ? 0 0xffffff7f81776000 0x3a8000 ? 0x3a8000 ? com.apple.AMDRadeonX3000 (1.2.8) <93 75 11 7 5 4 3 1> ? Can anyone please assist what is the issue or corrective measures..
  8. Hi, ? Can anyone please GUIDE how to recreate kernelcache after adding kexts in S/L/E. ? Will Kext utility 2.6.1 could rebuild it? ? ? ?
  9. Version 2.6.1

    13,934 downloads

    Latest Kext Utility v2.6.1.
  10. Hi sep8001, ? I am using Chameleon?2.3 svn?r2437. my device id is 68e0 and vendor id 1002 is already present in?amd3000kext. ? Pls assist for clover i never used it before.
  11. For 10.7 and 10.8 i follwed?EDID guide?http://www.insanelymac.com/forum/topic/208410-fixing-scrambledstretched-or-wrong-resolution-laptop-display-problems/ ? but for Yosemite its not working..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.