Jump to content

ivokik

Members
  • Content Count

    12
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

About ivokik

  • Rank
    Junior Member

Contact Methods

  • AIM
    ivokik
  • Website URL
    http://www.custommademac.nl
  • Skype
    ivokik

Converted

  • Biography
    16 years MAC user !!!!
  • Location:
    Gorinchem
  • Interests
    Hackintosh building MUSIC recording and MAC reparatie
  • Occupation
    www.custommademac.nl
  1. Very glad to read that this is a real succes story! And because it has been a wille I am wondering if there is a progress or changings in this build up. Or are there another , maybe better MOBO to use this days in the same price class? Does this works with LION 10.7.2 too? Thanks for shearing.
  2. nice one, but do you think this will work in a GA-61M-D2-B3 with DSDT too ? thanks for your time.
  3. ????? ?? ?????????, ???? ??????? 10.6.4 ( ??? 5) ?????? ?? ?????? ?? ???? ???? ??. ?????.
  4. ??? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ???????, ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?????: #?????????: ?????????? : insanelymac.com ? ?? ??? !!!
  5. Very nice guide! Thanks will check it out in couple of hours ! Thanks a lot !!!
  6. ivokik

    Gforce 8800GTS 512

    Any Idea why my graphic card is not coming out of sleep modus? Original message: May be here is the place to ask this question: nVidia 8800 GTS 320MB works out of the box with iB{censored} and easy beast. The only problem is the sleep enabler i think. The display remains black after going to sleep mode. I need to unplug it to get the signal led ON on the display than plug the display again to the video card and that I am getting video signal again. It aperas to me this to be a slee enabler problem, but not sure. Any ideas an propositions are very welcome ! gr. Ivo
  7. ivokik

    Gforce 8800GTS 512

    May be here is the place to ask this question: nVidia 8800 GTS 320MB works out of the box with iB{censored} and easy beast. The only problem is the sleep enabler i think. The display remains black after going to sleep mode. I need to unplug it to get the signal led ON on the display than plug the display again to the video card and that I am getting video signal again. It aperas to me this to be a slee enabler problem, but not sure. Any ideas an propositions are very welcome ! gr. Ivo applesupport.me - only for real mac's ...
  8. ??? ???? ?? ? ???? ???? ?? ??????? ????? ??????: ???? ( ????? ?? ????? ? ????? ????) igabyte GA-H55M-USB3 and IntelCore i5-760 + nVidia 8800 GTX. ???????? ? ?? ?????? ???? ????? ? ????? ????? ?? ???? ?? ?????? ??? ??? ?????. ????? ?????? ?? ???????? ??????? ?? ?? ??????? ???????? ?? ?????? ??????. ????? ?? sleep enabler ?? ? ?????? ????? ?? ?? ???? ?? ??? ??????. ????? ???? ?? ???? ?????? ?? ???? ???????? ???????? ?? ??? Applesupport.me
  9. ?? ?? ? ???? ?? ?? ?? ???????? ?? ??? ???????... ?? ??
  10. Yes I got a panic screen but my "mac" wont boot anymore... my GC is MSI HD5570
  11. wow let's see how it works on my iphone 4
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.