Jump to content

antonov314

Members
 • Content Count

  34
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

About antonov314

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Version 5.3.814

  672 downloads

  I can tell you it works on 10.9 Mavericks, probably also on 10.8.x
 2. maar als je een apple keyboard hebt kan je dan wel +/- knoppen gebruiken ? ik wil dadelijk 2 monitoren aansluiten allebij op HDMI kan ik dan die van me moederbord gebruiken en die van losse EVGA 560GTX ?
 3. Heb jij misschien ook ervaring met GA-Z77X-D3H ?
 4. Wat doet het niet van GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) en moet ik er opletten dat ik de Rev. 1.0 krijg of kan de Rev 1.1 er ook mee door?
 5. Hey, Ik zat zo eens YouTube door te spitten en nou kwam ik het volgende filmpje tegen MAC OSX EN SAMSUNG R580 - YouTube Deze laptop die je ziet heb ik ook en er kan dan 10.6.8 opdraaien. nou ben ik de hele ochtend al aan het klote, met de originele cd van 10.6.3 alleen gebeurt er niks. nou heb ik hier en daar wat gelezen om iAtok versie te gebruiken ook zou de Lion versie het moeten doen op de laptop alleen ook die krijg ik niet aan de gang. is er iemand die me kan helpen in de goede richting? Als ik de CD er in stop dan SL 10.6.3 = Doet niks blijf zwartscherm iB{censored} 3.3.0 + SL 10.6.3 = laat heel snel het apple logo zien en start vervolgens op nieuwe op. Opstarten met: -v -x cpus=2 busratio=17 = Loop loading screen. iB{censored} Legacy 2.7.2 + SL 10.6.3 = het zelfde als boven iB{censored} Ivy bridge 1.1.0 + SL 10.6.3 = het zelfde als boven
 6. Oke, ik denk dat ik dan toch voor het 2e setje ga zo als in #1
 7. Nee heb die kast niet in het echt gezien, wel veel goed over gelezen en gezien op youtube. maar ben er helemaal gek van, ziet er zo gelikt uit. Ik heb 2 x Intel WM3945BG MOW2 liggen weet niet of die werken onder Mac ? voor de Wifi heb ik een Micro USb dougle (heb deze getest in een echte mac en werkt perfect ) "VIA VT2021 codec heeft een DSDT patch nodig" kan ik dit zelf of kan je me daar mee helpen? zou mijn "EVGA 560GTX" nog problemen geven? wand als i mijn nieuwe cpu heb dan moet ik me videokaart niet gelijk inbouwen toch ?
 8. Hey, Wie kan me helpen de knoop door te hakken? Ik zit te twijfelen en heb al meer dan 10 wens lijsten gemaakt op tweakers.net XD maar kan de knoop niet door hakken. Wat ik wil, is me focussen op videobewerking (in Final cut pro), daarnaast wil ik zo nu en dan nog game (BF3 - BFBC2 - WoW). Ik wil dus een krachtige machine, en toekomst proef voor +/- 5 jaar. Een i5 is voor mijn voldoende, omdat een i7 niet in me budget past Dit is wat ik op het moment op het oog heb: Mini-ITX build: ATX build 1: ATX build 2: In alle samenstellingen komt een EVGA 560GTX 1GB maar aangezien dit een lange kaart is zal er een kleine TI model worden gekocht als we voor de Mini-ITX gaan. Ben opzoek naar iets kleins, maar waar ik toch mee kan game zo nu en dan. Ik denk dat ik over 2 jaar niet meer game en me dan een toekomst wil bieden in een hackingtosh ook zal de PC worden gebruikt voor Vmware dus 16GB moet voldoende zijn. laat me weten waarom je welke setje je zou neemen ?
 9. Are the HD's showing up when you start up the disk utility ?
 10. heb je nog dingen in de Bios verandert ? Zo ja -> check of de instellingen nog goed staan die je had ingesteld Zo Nee -> waarschijnlijk is je bios gereset en blijf hij dat doen voor een ongeldige reden. Bij mijn was dit laatste ook het geval.
 11. Werkt het moederbord voor de rest helemaal goed gaan panics gehad? Ik had dit moederbord namelijk ook op het oog gebruik jij nog een UserDSDT?
 12. ze zeggen altijd wie niet waagt wie niet wint
 13. Heb je alle mogelijk drivers van je moederbord geinstalleerd?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.