Jump to content

Dexvi

Members
  • Content Count

    14
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  1. Hey everyone, i went to install iATKOS3U, the newest but i can't find out why it doesn't work.. I've successfully installed N{censored} 10.8.2 before without any problems, now i even can't get into the install screen! The only thing what it does is shows the apple logo for like 2 seconds and the restarts, can please someone help me out with this. Things i've tried: Boot flags: -x, -v, PciRoot=1, cpus=1, busratio=7, GraphicsEnabler=No Video: http://youtu.be/8J6OkNEnFPo My specs: Proc: Intel Core i7 3770 / 3.4 GHz Motherboard: MSI Z77A-G45 Audio: Realtek ALC892 LAN: Realtek RTL8111E Graph: ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 (ATI RADEON 7870) Monitors: 2
  2. Still white screen with only mouse on radeon 7870
  3. Hey all, i've just installed N{censored} OSX 10.8.2 successfully but because 10.8.2 doesn't support my graphic card i've updated to 10.8.3. (Ofc i've made a partition so i can access my main os) I've made a backup of the AppleACPIPlatform.kext and set it after the update back, also repaired the permissions. Now is my problem: when i boot my main OS (The updated one) i see everything what should be, logo etc.. but when the apple logo disappears i only see my mouse and a white background, now is my question: 'Is it possible to fix this easy?'. I've searched also on the internet but couldn't find anything actually Thanks in advance everyone! What i tried before: Replace AppleACPIPlatform.kext Replace AppleHDA.kext Use rotation trick -x (Boots successfully but in safemode, still doesn't take my ATI graphic card) PC Specs: Proc: Intel Core i7 3770 / 3.4 GHz Motherboard: MSI Z77A-G45 Audio: Realtek ALC892 LAN: Realtek RTL8111E Graph: ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 (ATI RADEON 7870) Monitors: 2
  4. I've just searched around and readed that apple will come with the 10.8.3 release with ATI Radeon 7xxx fixes
  5. I searched everywhere but i really cant find anything for my graphics card
  6. I only came in the os by using the bootflag: GraphicsEnabler=No
  7. Black screen EDIT; It stucks when Chameleon tries to boot
  8. I tried to install my distro with that setting but when i try to boot it it doesn't work. Do i need to check more or uncheck more?
  9. Just found a working kext for my audio but i can't find any kext for fixing the screen resolustion
  10. Thanks, and i cant find any fixes for my audio and video, could u help?
  11. Thanks for that, i searched for the kexts for my internet and it works now! Thanks ert69! One question, how is it possible to make my OS bootable without the CD?
  12. Hey, i've just installed N{censored}12495 OSX Mountain Lion 10.8 succesfully but not 100% correctly. Like the screen resolution is very low, sound and internet (Ethernet LAN) doesn't work. Also i need to boot always from the CD and then select the HDD with the OS. Does anyone have a fix for this? Thanks in advance. (Sorry if this sounds stupid but im new in the Hackintosh world) PC Specs: Proc: Intel Core i7 3770 / 3.4 GHz Motherboard: MSI Z77A-G45 Audio: Realtek ALC892 LAN: Realtek RTL8111E Graph: ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.