Jump to content

kingkongkev

Members
 • Content Count

  10
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

About kingkongkev

 • Rank
  Junior Member
 1. Nou ongeveer. Ik heb wel een I7 en dus ziet hij dat als en totaal andere. Opzig zou ik denken dat dit geen probleem is . Als je deze binnenkort kan opsturen zou fijn zijn. Dan kan ik z.s.m beginnen met installeren. En ik heb helaas nog niets kunnen vinden coor die error die je krijgt
 2. En geen success. Een installer maken lukte wel, maar vervolgens kernel panic 5 seconden na het starten van de installer. Helaas. ik ga eens kijken of ik niet ergens anders nog een VMware image kan vinden met mac os x 10.8 om te kijken of het met een ander VmwareImage wel lukt. @Basvanhees: Dat zou egt geweldig zijn in de hoop dat die ook werkt op mijn laptop dan, maar ik zal eerst eens kijken voor een ander VmwareImage. Ik ga der van uit dat het vast lopen bij boot is ofzo? of totally random? heb je enige idee waar het probleem aan kan liggen? dan kan i zelf even mee googlen
 3. elke keer als ik een usb installer probeer te maken dan faalt ie. Ik heb standaard geen install ML in mijn applications staan, maar ik heb deze handmatig kunnen toevoegen en het werkt nog steeds niet. Ik laat vandaag een vriend van mij langs koment met zijn macbook en hoop dat het daar wel mee werkt. @basvanhees Daar heb ik helaas niets voor kunnen vinden, maar ik ga er van uit dat dit af en toe voor komt en dat het niet heel mac os x kapot maakt na een tijdje?
 4. basvanhees je bent geweldig :) Ik ga dit Z.S.M. uit proberen. Ik heb wel nog een vraagje over stap 9. ik moet die installeren, maar dat geeft hij vanzelf aan als ik via usb boot toch? 1000 maal thnks basvanhees je bent geweldig
 5. @basvanhees super ik ben der een hele tijd niet meer bezig mee geweest vanwege school en dergelijken. Het zou inderdaad heel erg fijn zijn om een handleinding te krijgen aangezien ik niet alles begrijp van wat er gedaan moet worden, maar de grote lijnen lukken me wel xD. Heb je je harde schijf trouwens geheel leeg gemaakt, of met partities? Want ik heb alleen deze laptop ( en een oude met te weinig opslag xd) en deze gebruik ik ook voor school, maar wil hem wel dualbooten met osx. en is i GUID of MBR geformateerd? Bij GUID kwam hij bij mij het verste, maar ik weet niet of dat wat uit maakt.
 6. Hier ben ik al lang voorbij. Dit heb ik opgelost door die AppleIntelCPUPowermanagemend.kext te vervangen voor die correcte kext van 10.7.4 voor de N53SV. Als mijn mac os x 10.7.4 een keertje op start dan kan ik je dat bestand nog wel door sturen.
 7. Ok. Dat is super nieuws . Op wel stuk loop jij vast? ik krijg nog steeds die melding van AppleIntelCpuPowerManagement, maar ik kan hem installeren tot 1 minute remaining. Dan heb ik een disk error. Dit heb ik kunnen verhelpen door mijn gehele schijf opnieuw te formateren in GUID in plaats van Master Boot Record. Toch blijf ik vast hangen.
 8. Op dit punt ben ik er achter gekomen dat het niet heeft gewerkt. De installert faalt in de laatste 2 minuten. Ben nu een aantal dingen aan het uit proberen. Iemand enig idee?
 9. Beste mensen. Ik heb nog veel gewerkt aan dit probleem en ik heb het werkend gekregen. Nu is Mac OS X 10.8 aan het installeren. ik heb AppleIntelCPUPowerManagement.kext vervangen door een gepatchte versie. ( http://www.{censored}.com/attachments/mountain-lion-desktop-support/25291d1343296568-patched-appleintelcpupowermanagement-kext-10-8-appleintelcpupowermanagement.kext.zip ) Dit is omdat ik mijn bios niet had gepatched. Daarna heb NullCPUPowerManagment.kext verwijdert van de installer usb. Als laatste heb ik AppleIntelSNBGraphicsFB.kext vervangen door: AppleIntelSNBGraphicsFB.kext.10.7.3.zip Gevonden op: http://www.osx86.net/view/2230-hd_3000_vga_out_x121e_appleintelsnbgra_...html. Tijdens de boot heb ik het volgende commando gebruikt: -v GraphicsEnabler=Yes npci=0x3000 PciRoot=1 Ik ben hem nu aan het installeren en daarna ga ik naar bed. Ik houd jullie op de hoogte van werkende en niet werkende hard- en software. Tevens van de kext's die ik ga gebruiken/gebruikt hebt om het wel werkend te krijgen.
 10. Hoi, Ik heb hulp nodig bij het installeren van mac os x 10.8 op mijn asus laptop. specs: Processor Intel Core i7 Processornummer 2630QM Processorkernen Quad Core Kloksnelheid 2000 MHz Intern RAM-geheugen 6 GB Type geheugen SO-DIMM DDR3-1333 Type videokaart NVIDIA GeForce GT 540M Videogeheugen 1024 MB Chipset Intel, Sandy Bridge Southbridge Intel, HM65 Motherboard ASUSTeK Computer Inc. Model N53SV Scenario: Ik heb in VMWare mac os x 10.7.4 geïnstalleerd. Hierop heb ik myHack gezet. Met myHak heb ik mijn USB geformateerd en een mac os x 10.8 installer disk ervan gemaakt. (Ik heb een Mac OS X 10.8 Mountain Lion ISO gedownload die Untouched was) myHack gebruikt de Chameleon 2.1 Probleem: Als ik op mij laptop de usb boot dan krijg ik de command line. Hierin typ ik: -v dan blijft hij hangen bij DSOMS has arrived. Ik heb ook al geprobeert met: -v npci=0x2000 -v npci=0x2000 PciRoot=1 -v npci=0x2000 GraphicsEnabler=Yes -v npci=0x2000 GraphicsEnabler=No -v GraphicsEnabler=Yes -v cpus=1 npcia=0x2000 Ik heb de FakeSMC.kext ook al vervangen door de nieuwste versie maar geen success. Ook heb ik al de asus n53sv lion boot files gekopieerd op de usb na het maken van de usb installer. asus n53sv lion boot files - Downloads - OSx86.net Nadat ik dit heb gedaan kreeg ik Mach-0 file has bad magic number. Momenteel ben ik bezig met het opnieuw maken van de usb installer(dus helemaal opnieuw beginnen) en dan ga ik het volgende commando proberen: GraphicsEnabler=No PciRoot=1 npci=0×3000 -x -v Heeft iemand enig idee wat ik nog kan doen? Hieronder nog een foto van waar het mis gaat
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.