Jump to content

nicolasboisvert

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nicolasboisvert

  1. Hi everybody, hope y'all good! Today I installed Mountain Lion using a kit made for my laptop. Before I installed ML, i had Lion perfectly running, wifi, bluetooth, sleep, ethernet, graphics, usb, hdmi etc... everything was working. But now, I get some issues with the Bluetooth, the Sleep, and a bit with WiFi. For the bluetooth, I tried a kext called IOBluetoothFamily, a version supposed to support Mountain Lion, it worked one time. The Sleep, i tried a 10.8 compatible version of SleepEnabler, but even with or not, the system falls in sleep, but at wake I got artefacts and nothing work except mouse. Here are the Kext I installed : AHCIPortInjector.kext AppleIntelCPUPowerManagement.kext FakeSMC.kext IONetworkingFamily.kext IOUSBMassStorageClass.kext VoodooHDA.kext AppleACPIPS2Nub.kext ApplePS2Controller.kext IO80211Family.kext IOPlatformPluginFamily.kext PXHCD.kext AppleACPIPlatform.kext AppleSmartBatteryManager.kext IOAHCIBlockStorageInjector.kext IOUSBFamily.kext RealtekRTL81xx.kext They were all in a kit I downloaded I checked for NullCPUPM because I heard that he prevented system from sleep For the wifi it's simple it found my network but I connect he give a random adress that doesn't match my dhcp, in ethernet it's ok If anyone of you had similar issues or hint it will be helpful, here's my configuration Asus G74Sx 750gb HDD Intel i7 2630QM 8Gb Ram nVidia GTX 560M Thank you so much everybody!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.