Jump to content

nicolasboisvert

Members
  • Content Count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nicolasboisvert


  1. Hi everybody, hope y'all good! Today I installed Mountain Lion using a kit made for my laptop. Before I installed ML, i had Lion perfectly running, wifi, bluetooth, sleep, ethernet, graphics, usb, hdmi etc... everything was working. But now, I get some issues with the Bluetooth, the Sleep, and a bit with WiFi.

    For the bluetooth, I tried a kext called IOBluetoothFamily, a version supposed to support Mountain Lion, it worked one time.

    The Sleep, i tried a 10.8 compatible version of SleepEnabler, but even with or not, the system falls in sleep, but at wake I got artefacts and nothing work except mouse.

    Here are the Kext I installed :

    AHCIPortInjector.kext

    AppleIntelCPUPowerManagement.kext

    FakeSMC.kext

    IONetworkingFamily.kext

    IOUSBMassStorageClass.kext

    VoodooHDA.kext

    AppleACPIPS2Nub.kext

    ApplePS2Controller.kext

    IO80211Family.kext

    IOPlatformPluginFamily.kext

    PXHCD.kext

    AppleACPIPlatform.kext

    AppleSmartBatteryManager.kext

    IOAHCIBlockStorageInjector.kext

    IOUSBFamily.kext

    RealtekRTL81xx.kext

    They were all in a kit I downloaded

    I checked for NullCPUPM because I heard that he prevented system from sleep

    For the wifi it's simple it found my network but I connect he give a random adress that doesn't match my dhcp, in ethernet it's ok

    If anyone of you had similar issues or hint it will be helpful, here's my configuration

    Asus G74Sx

    750gb HDD

    Intel i7 2630QM

    8Gb Ram

    nVidia GTX 560M

    Thank you so much everybody!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.