Jump to content

jlfilms

Members
  • Content Count

    347
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  1. So i got my gtx 970 working in yosemite just fine , but cuda doesnt seem to work? also the audio im having trouble with the alc887 from z77 ds3h gigabyte motherboard, if someone would be nice enough to walk me through it step by step id really like that. ? ?
  2. DVD boot? can you explain? ? I have no idea what your talking about.
  3. I installed OSX mavericks to my HD, I need help transfering the Bootloader to the hd so i dont have to use usb to boot, and all the rest of the stuff after I got the installation done. ? THanks
  4. So basically I have reformatted my OSX HDD, with ML on it to Mavericks and Clover Bootloader, Im having trouble getting the bootloader and the rest of the stuff figured out, ive searched and tried stuff from all over the internet. If someone can help me out , Ill make it worth your time.? Trust me. ? Z77 DS3H GTX 760 2GB Mavericks OSX Clover Bootloader ? ? ?
  5. So I keep gettin asked for password for moving somthing to trash , can someone help me fix this , extremely annoying.... Ive done all i can Terminal, permissions ect.. repair permissions.. Please help me ?
  6. any recommendations on how to make mine shorter?
  7. I turned off Logging in plist and now its wayyy faster, also looked at my clover logs and it looks like i might need some help on a few things. but ya if anyone can help me out with that stuff that would be great.
  8. also i didnt mention this but sometimes I dont even get to the clover gui its just black screen thats lit IT says DVI No Signal on my monitor ect. other times it does but takes anywhere from 20-30 seconds to get from Bioscreen to the Clover Gui.
  9. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"><plist version="1.0"><dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>FixMask</key> <string>0x0000</string> <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> </array> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <true/> <key>PStates</key> <true/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>slide=0 darkwake=0</string> <key>Fast</key> <false/> <key>Legacy</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>Log</key> <true/> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <string>NO</string> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>AddClockID</key> <false/> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>Inject</key> <false/> </dict> </dict> <key>DisableDrivers</key> <array> <string>Nothing</string> </array> <key>GUI</key> <dict> <key>DebugLog</key> <false/> <key>DefaultBootVolume</key> <string>SnowHD</string> <key>Hide</key> <array> <string>HD(2,MBR,0x39F233C5,0x32800,0xDF61800)</string> </array> <key>Language</key> <string>en:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <true/> <key>Speed</key> <integer>4</integer> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Legacy</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> </dict> <key>TextOnly</key> <false/> <key>Theme</key> <string>iclover</string> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>PatchVBios</key> <false/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> <key>Debug</key> <false/> <key>KernelCpu</key> <false/> <key>KextsToPatch</key> <array/> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>LogEveryBoot</key> <string>10</string> <key>LogLineCount</key> <integer>3000</integer> <key>MountEFI</key> <false/> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>ProductName</key> <string>iMac13,1</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <false/> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict></dict></plist>thats my plist now.
  10. i went into boot options on Bios and P0: WDC500 HD (OSX) was first then there was P1: WDC500 HD (OSX) @ boot #2. ? what one?
  11. no rofl why would i spam a key when im loading into clover? No offense but that sounds like stupidest thing ive ever heard. so no I have never had a reason to spam any keys.
  12. so i updated to the most recent clover version and now it takes for ever to get to the GUI it takes from 20 to 40 seconds it was also doing this before i updated to latest build ? Pleas someone help me
  13. try other kexts, i used aetheros i think.
  14. ok thats for osx side, I already enabled it on windows side im sure. ? Thanks ? just thought that doesnt make any sense. ? I cant install trim on my osx drive because its a Sata hd not a ssd.. soooo
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.