Jump to content

red1334

Members
  • Content Count

    8
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi my computer is running Mac 10.8 flawlessly. The audio, graphics, everything is great. However, I'm using a Hawking hwdn2 rev E which has a Realtek?RTL8191su chip which is supposed to be compatible with osx.?I've?tried installing the drivers from realtek.com but whenever my computer reboots into Mac, the adapter doesn't do ANYTHING. And whenever i try to run the realtek network utility program, it?doesn't?even start. Please help
  2. Hi, I have finally managed to intall iatkos on my pc. But now im getting a new error. when i boot then press f8 and boot from my partitioned drive, i get stuck on this grey screen: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting when i boot in verbose mode, i get this message: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting then it crashes and goes into this screen: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting but when i boot in GraphicEnabler=no it boots fine but then gets stuck on the apple logo and looks like this: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting my specs: xfx ati radeon hd 6770 4gb ram intel i3 3.3 ghz - 2120 dell 0m5dcd h61 motherboard bios version a02 90gb of partition space.
  3. Hi, Im sorry to be annoying and post another thread but i have finally managed to intall iatkos on my pc. But now im getting a new error. when i boot then press f8 and boot from my partitioned drive, i get stuck on this grey screen: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting when i boot in verbose mode, i get this message: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting then it crashes and goes into this screen: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting but when i boot in GraphicEnabler=no it boots fine but then gets stuck on the apple logo and looks like this: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting my specs: xfx ati radeon hd 6770 4gb ram intel i3 3.3 ghz - 2120 dell 0m5dcd h61 motherboard bios version a02 90gb of partition space.
  4. Same happens to me except I don't hear the music playing and after 5 minutes an X inside a little box appears on top of the apple logo
  5. Graphicenabler worked but then it got stuck in the apple logo.
  6. I finally got to install iatkos on my dell optiplex 390. but now i encountered another error. when i select my partitioned hard drive with mac on it, it stays on this grey fabric screen. i tried booting in verbose mode but that just made weird fuzzy multicolored lines on my monitor. please help! When i booted i verbose mode, i got this error: My Albums: comp stuff: IMAG0110 GraphicsEnabler worked but then I got a error icon in top of the apple logo
  7. I'm a pretty big noob at Mac but I burned a 4.7 gb DVD with iatkos on it using transmac. I think I'm having a problem with the customize tab before installation. I left everything original except just checked sound and ahci. It loads up to 70%, says 3 minutes remaining then stops and says installation failed. My specs: 4gb ram, xfx radeon hd 6770, original dell optiplex 390 motherboard, intel core i3 3.3 ghz 2120 processor
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.