Jump to content

jcbroncanoc01

Members
  • Content Count

    45
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

jcbroncanoc01 last won the day on May 24 2014

jcbroncanoc01 had the most liked content!

About jcbroncanoc01

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 05/10/1995

Contact Methods

  • Skype
    eljuankamrbd

Profile Information

  • Location:
    Spain
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I've been researching about that and it seems to be a problem with VGA monitor. Do you think it can be solved with a VGA-DVI adapter? I have the same hardware as this build (http://www.{censored}.com/user-builds/142001-success-gigabyte-ga-h97m-d3h-i5-4690-intel-hd4600.html) except hard disk and I am having problems including the boot.
  2. It doesn't boot. I have tried with two files and gives me the same error than before
  3. ? Yes, it is an HD4600. I will test erasing those two lines and if it doesn't work, I will test with this for HD4600 videocards (I found in T*N*MAC). HD4400-4600.zip
  4. Could you upload the file again? It shows me 'the file has been removed'. Thanks mate!
  5. Hi friends! A month ago I decided to build a PC as I saw in a guide from {censored}. Specifically, the components are: -Intel i5 4690 -Gibabyte GA-H97-D3H -Crucial RAM 4GB Balistic Sport -WD 1TB HDD Following the guide (http://www.{censored}.com/user-build...el-hd4600.html) for my hardware, I found some problems: 1 - I have to boot usb and system with commands -x GraphicsEnabler = Yes PCIRootUID = 1 maxmem = 4096 npci = 0x2000 2 - When I boot into the system with these commands, install everything I need with MB{censored} (as in the indexed guide before) for my hardware. Restart the PC and I get the famous error0 booting, so I can not access Chimera. I boot from usb installation, dismount system partition and introduce the corresponding command in the terminal (tutorial I found on the same page {censored}). Then, I can enter Chimera but when I try to access, with or without boot flags, fail to load, it only shows the Apple logo without the 'load circle'. 3 - I decide to install Windows 8.1 in a second partition of the same disk and when I restart the PC, it boots directly Windows, no Chimera. 4 - Only installing N{censored} I can resolve boot problems, but I have not graphic aceleration because when I install the kext, it only boots with -x. See if you can help me because I have a whole month without being able to have everything ready, even with N{censored}. Sure I am missing something because I'm the only one who seems to be that it does not work with that hardware. Thanks, and sorry for my bad English, I'm Spanish. EDIT: I'm using a VGA monitor, not HDMI
  6. You say that you changed from AZAL to HDEF, but it show me AZAL: ? ?Device (AZAL)? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? Name (_ADR, 0x001B0000)? ? ? ? ? ? ? ? OperationRegion (HDCS, PCI_Config, 0x54, 0x04)? ? ? ? ? ? ? ? Field (HDCS, DWordAcc, NoLock, Preserve)? ? ? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? , ? 15,?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? PMES, ? 1? ? ? ? ? ? ? ? }?? ? ? ? ? ? ? ? Method (_PRW, 0, NotSerialized)? ? ? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? ? ? If (LEqual (WKMD, One))? ? ? ? ? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Return (Package (0x02)? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 0x0D,?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 0x03? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? })? ? ? ? ? ? ? ? ? ? }? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Else? ? ? ? ? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Return (Package (0x02)? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? {? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 0x0D,?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Zero? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? })? ? ? ? ? ? ? ? ? ? }? ? ? ? ? ? ? ? }? ? ? ? ? ? }? ? ? ? }? ? }}?Also, I don't know were change my audio card id (0x1025019C) to make it works (I am noob)Thanks
  7. No problem. I tried the kext you put but it doesn't work. Definitely, it is a DSDT problem.? Fix it when you can, don't worry?
  8. I have no sound yet. I have tried many things but I don't get it
  9. This is my hardware configuration. If your PC is not the Acer Aspire 5732Z take only the graphic card folder from the zip file http://www.osx86.net/files/file/3913-acer-aspire-5732z/
  10. Hi! When I installed Mavericks on my laptop, I had to install VoodooHDA kext to active the sound. Then, I sent my DSDT to a member of another forum to correct some CPU problems, but when he sent me the audio didn't work. I have tried inject by DSDT and AppleHDA kexts but doesn't work yet. So if you help me correcting the DSDT and org.chameleom.boot.plist. My hardware is an ALC272 ? DSDT & orgchameleon.zip
  11. Also I haven't the Fan controls configured, and I don't know nothing about editing DSDT, someone could help me? Fans are always over. ? Acer Aspire 5732Z Processor: Intel Dual-Core T4400 2.20GHz RAM: 4 GB DDR3 800MHz Graphics: Ati Mobility Radeon HD4570 512MB Lan: Ateros AR8132 PCI-E Fast Ethernet Controller WiFi: Atheros AR5B93 802.11b/g/n Wireless Network Adapter Sound: Realtek ALC272 Trackpad: Synaptics ? ioreg fan.zip dsdt.aml.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.