Jump to content

bart2740

Members
 • Content Count

  6
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 1. Ik heb mountain lion draaiend gekregen. Ook Core I5 support geinstalleerd via MB{censored}. Is er een mogelijkheid om ralink rt2860 (laptop wifi) werkend te krijgen ?
 2. Allesinds. Ik ga proberen MB{censored} via vmware te installeren op mn usb... zodat ik het kan gebruiken om te booten. Of zou dat geen verschil maken denkt u?
 3. Goed... Ik heb een versie geinstalleerd gekregen. 1 Probleem.. = IOBluetoothHCIController Starting - Succes... En daar hangt ie. Als ik zowat rond ga op google zie ik nergens enige 'simpele' oplossing. Weet u er misschien 1?
 4. de specificatie's; HP Pavilion g7-1151eb Azerty - Laptopshop.be Ik heb de DMG gebrand op een DVD met TransMac... ik boot de CD maar hij loopt gewoon door naar Windows 7...
 5. Dankje voor je hulp allesinds. Ik heb het downloadbare bestand gzbrand... maar huj wilt het niet booten... is er geen simpele guide wat ik moet downloaden. De laatste versiz van mac osx en dat er dan tog een beetje handleiding inzit zodatk weet welke bootloadzr ik moet gebruiken enzo? Bedankt allesinds. Het is een hp pavilion g7
 6. Hallo heren!! En dames.... Wat de laptop betreft aal ik straks het modelnummer hier plaatsen :-) Ik heb een laptop me een core I5 processor. Nu ben ik van plan macintosh te gaan gebruiken. Wat is de beste distro voor een intel I5 processor?? Bedankt alvast.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.