Jump to content

TheChosenBeard

Members
  • Content Count

    9
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  1. ? Yes i do have an AMD FX-8350. Although im not booting from an external SSD Drive. i am booting from an internal SSD with only 1 partition on it. I have another HDD with two partitions on it but no OS on either partitions. ? I am running ML flawlessly and here is the kernel i am using http://www.osx86.net/files/file/3716-1085-amd-kernel/ . i use boot flags npci=0x3000 GraphicsEnabler=No. And the only problem i am having is this boot issue. ? I have tried many times to install just about every bootloader but none of them stick. when i reboot its like i didn't even install a bootloader. its just the same thing over and over. The only bootloader i have gotten to stick is Chameleon and i had to install it through the ML Installer with a MyHack USB Installer. but now i am having trouble with that bootloader giving me KP. ? I don't care what kind of bootloader i use i just want something so i dont always have to boot from my DVD drive.
  2. For some reason my pictures got flipped.? ? here is when i boot with flags -f -v : ? here is when i boot with flags -v -x: ? here is when i boot with flags -v -f -x:
  3. When i boot with flags -f -v i get this KP: ? ? When i boot with flags -v -x i get this KP: ? ? When i boot with flags -v -f -x i get this KP: ? ? And yes my SSD is GPT. Here is a pic of the Disk Manager:? And i believe i use legacy (bios) boot mode instead of efi. Usually when i use the boot menu it will tell me specific devices that are uefi and my ssd isn't one of them.
  4. ? Im not too sure what you're trying to imply. I understand that some kexts or settings maybe messing up but i haven't installed any kind of kexts. since i have an M597 r2.0 with a UEFI bios everything was native with mac other then the USB 3.0. I have 2 ASUS HD 7770 2GB DDR5 Graphics card that are crossfired and they are also natively supported. I havent installed any other Kext or outside settings other then personal settings on the Mac OS. but considering this has happened before i changed any settings i dont think its that. I have installed drivers for my Keyboard (Logitech G510) and my mouse (R.A.T. 7) but nothing else, and it happened before drivers were installed. ? I appreciate the help though! ? ? I've been away from the Hackintosh for awhile. I think ive booted with all of these combos before but i will try them out again and see what i get. ? Thanks!
  5. okay so i tried what "noname" and tried to install Chameleon from the myHack Installation. ? I was able to get to the bootloader (never been able to before) but when i put in my flags (npci=0x3000 GraphicsEnabler=No) it gave me a KP. ?I freaked out a bit but i booted back up to the ML installer and replaced the kernel again with the AMD kernel with Terminal just in case that was the problem but it wasnt.?Then booted back up from Chameleon CD that originally have been booting up from and it started up fine.?I figured since i got one bootloader to work(except KP) i would try to install another one. I tried installing Chimera but when i restarted it was the same Chameleon bootloader that gave me the KP.?So basically I got a bootloader to stick finally but it gives me a KP shown in the Picture. Still booting from Chameleon CD. Any help would be appreciative. Thanks again!?
  6. This is the same page i quote in my original post. Ive already tried both of those Solutions. Still no luck. ? Thanks Though
  7. So i installed ML earlier, got just about everything working except the boot loader. I've tried just about everything. Here are some of the Guides that I've tried.http://www.{censored}.com/25-boot0-error-official-guide.html?tired both solutions ? http://www.insanelymac.com/forum/topic/288671-solved-boot0-error-after-install/ ? I have also tried using MB{censored} to install chimera all versions. ? I tried the standalone chimera installer. ? I tried the Clover boot loader. ? I tried the Chameleon Wizard. ? I tried the Chameleon Bootloader as well. ? right now i use a BootCD that has chameleon on it. I installed ML on an SSD and there are no other OS's on the SSD.? ? This is my first Hackintosh so there is a good chance I'm doing something wrong. Sorry if this is a easy fix just don't know where else to go to find a solution. Thanks. ? ? ? Samsung 840 pro 256GB SSD ASUS M5A97 R2.0 AMD FX-8350 2 x 2GB DDR5 Asus HD7770 Crossfired (these are the main components, other components can be told upon request but shouldn't matter) ? This is the error i get EVERY time i boot. no matter what boot loader i install. also seen here:?http://www.osx86.net/uploads/monthly_12_2013/post-602044-0-00113800-1386262992.jpg?
  8. Okay so I'm working on my first Hackintosh and I've come to a bit of a problem. I've been following this guide to install Lion on my AMD machine even though im installing Mountain Lion (http://www.macbreaker.com/2013/07/a-look-at-amd-hackintoshing-mac-os-x.html) . When ever I use MyHack it always "fails to retrieve install.mpkg". So instead i made a bootable usb with DiskMakerX and ran U{censored} with it. I copy my AMD kernel to the root of my USB as well as the MB{censored} Mountain Lion folder too. It installs correctly but I cant figure out how to replace the original kernel with my AMD kernel. ? I've tried what the guide said to do, (rm /Volumes/"Name of hard drive"/mach_kernel), but i get the error saying that its a "read-only" file system. If i boot into single user mode i can sudo remove files from my bootable flash drive but i'm not too sure if i can remove files from other devices since im booting from the USB. I've tried pluggin the HDD in a SATAtoUSB and changing permissions of the files but I still dont have "Permissions" to do so. I cant boot up from the HDD once the install is done, since it has the wrong kernel. ? ? Am i missing something? ? ? im booting from flags: npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -v ? ? ? and here is the amd kernel. and i am renaming it mach_kernel when replacing the original http://www.osx86.net/files/file/3694-amd-108x-kernel/ ? ? P.S. sorry if this has been posted before. I've been searching everywhere for it but couldnt get an answer. ? ? ? Specs: Motherboard: Asus M5A97 R2.0 Proc: AMD FX-8350 RAM: 16GB 1600MHz HDD putitn Mac on: 250GB Western Digital Scorpion Blue Flash Drive: 16GB Scandisk Cruzer Graphics Card(s): 2 x Asus HD7770 2GB DDR5 Crossfired ? ? Edit: ?[solved] ? Don't?know why it?wouldn't let me change the kernel but i reinstalled Mountain Lion?on the USB and reinstalled it on my PC and?everything worked fine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.