Jump to content

kracken

Trusted Member
  • Content Count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

About kracken

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

618 profile views
  1. I have Vaio VPCEB3S1E MacOS Sierra 10.12.2 Video card Radeon 5650 Show me only 4mb vram See Pictures Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I have installed web driver for 10.10.1 and I try to boot with nvda_drv=1 and I get no signal on half loading screen.
  3. PC: Dell Optiplex 780 OSX version: 10.10.1 Clover version:Clover 2774 Theme: metal Clover installations: UEFI CPU: Core 2 Duo E8400 3.0Ghz RAM: 4Gb DDR 3 1333Mhz Motherboard: Intel Q45 Express Audio-Onboard: Integrated GPU 1: nVidia 610 Gainward 2Gb Ram HDMI Audio 1:Onboard No,Working Mac Model(Smbios): Boot flags(Arguments): nv_disable=1 Patches: Config.plist: I have installed webdrivers for 10.10.1 and till can't boot without nv_disable=1
  4. Nvdia GT610 2Gb ram, no acceleration Yosemite Dell Optiplex 780 CPU: Intel core 2 duo E8400 3.0Ghz Ram: 4 Gb DDR3 GPU: nvidia GT610 Gainward Hi, have installed Maveriks and everything work perfect without intervention. After install Yosemite and have no acceleration and ony boot with nv_disable=1. I have tested: GraphicsEnabler=Yes/No, npci=0x2000, and nvda_drv=1 and no, change. Other test with MacPowen El Capitan I get Unable to find driver for this platform: "ACPI".
  5. kracken

    Radeon 7470

    Can you help me via teamwiver? Only one time to see how make.
  6. kracken

    Radeon 7470

    Hello, I have Radeon 7470. Is any solution to make Yosemite or El Capitan work. I have Yosemite now and video acceleration is disabled (poor performance).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.