Jump to content

mig81

Trusted Member
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  1. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Yes I type again and again sudo nvram kext-dev-mode=1 and even sudo nvram boot-args=rootless=0 till the system loses and runs these damned kext!! yes it works!
  2. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    problem neverending..... After update to 10.11.6, reinstall the new patches BOTH and repair permissions with the terminal and recache many many times without good results. It repair always the same permissions....hahaha I really don't know... I do it again and again and maybe tomorrow it works again...them when it starts to work it works good.... someone knows what I could do? I think it's a permission issue.... Here the same repair permission and recache results: Last login: Tue Oct 2 18:54:09 on ttys000 Mac-Pro-Dual-266-di-Michele:~ michi$ sudo /usr/libexec/repair_packages --repair --standard-pkgs --volume / Permissions differ on "System/Library/Extensions/AMD5000Controller.kext/Contents/Info.plist", should be -rw-r--r-- , they are -rwxr-xr-x . Repaired "System/Library/Extensions/AMD5000Controller.kext/Contents/Info.plist". Permissions differ on "System/Library/Extensions/AMD5000Controller.kext/Contents/_CodeSignature/CodeResources", should be -rw-r--r-- , they are -rwxr-xr-x . Repaired "System/Library/Extensions/AMD5000Controller.kext/Contents/_CodeSignature/CodeResources". Permissions differ on "System/Library/Extensions/AMD5000Controller.kext/Contents/version.plist", should be -rw-r--r-- , they are -rwxr-xr-x . Repaired "System/Library/Extensions/AMD5000Controller.kext/Contents/version.plist". Permissions differ on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/Info.plist", should be -rw-r--r-- , they are -rwxr-xr-x . Repaired "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/Info.plist". Permissions differ on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/_CodeSignature/CodeResources", should be -rw-r--r-- , they are -rwxr-xr-x . Repaired "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/_CodeSignature/CodeResources". Permissions differ on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/version.plist", should be -rw-r--r-- , they are -rwxr-xr-x . Repaired "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/version.plist". User differs on "private/var/db/displaypolicyd", should be 0, user is 244. Group differs on "private/var/db/displaypolicyd", should be 0, group is 244. Repaired "private/var/db/displaypolicyd". Mac-Pro-Dual-266-di-Michele:~ michi$ sudo touch /System/Library/Extensions && kextcache -u / Password: Warning: non-root can't lock the volume for / Untrusted kexts are not allowed AMDRadeonX3000.kext has invalid signature; omitting. Untrusted kexts are not allowed AMD5000Controller.kext has invalid signature; omitting. Can't create /System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel.Rg1B - Permission denied. Child process /usr/sbin/kextcache[672] exited with status 70. Error 107 rebuilding /System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel Mac-Pro-Dual-266-di-Michele:~ michi$ Please admins, let me write a beast!!!
  3. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Sure Carbon copy cloner RULES!! Thanks
  4. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Yes should be the permissions and the recache but anyway I did these operations from the first time I patched the kext.... thankx guys!!
  5. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    NOW, AFTER MANY REBOOTS, IT DEFINITELY WORKS!
  6. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    now works again! I don't switch off the computer forever! #censured!!! last terminal command are: sudo /usr/libexec/repair_packages --repair --standard-pkgs --volume / sudo nvram boot-args="rootless=0" sudo nvram boot-args=kext-dev-mode=1 REALLY DONT KONW. It's more easy mining with 4GPU!! FUCK! Untitled.tiff
  7. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Maybe this explain something more: https://pikeralpha.wordpress.com/2015/07/28/apples-kext-signing-bypassed/
  8. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    It says not lodable! #censuded #censured!!!
  9. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Yes I reinstall 10.11 every times (restore from image on diskutill under 10.7). I still have no tried clover and lilo....I'd like to try to solve the problem in this way because today worked for a while!! I think is a permissions problem...
  10. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Installed with KB{censored} it displayed ATI 5000!!! nothing after reboot!!
  11. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    thanks Dmos. I tried to do that you said but I cannot run in recovery mode, maybe because I installed 10.11 with recovery method because I'm running 10.11 on unsupported MACPRO. Anyway I tried again and again to install kext and now I may understand the problem because my 5450 worked for a while!!! then I reboot and it doesn't worked gain. Maybe I have a permission problem. here the report: Last login: Sun Sep 30 17:05:58 on console michis-Mac-Pro:~ michi$ sudo /usr/libexec/repair_packages --verify --standard-pkgs / Password: Permissions differ on "Library/Java", should be drwxr-xr-x , they are drwxrwxr-x . User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/Info.plist", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/Info.plist", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/MacOS", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/MacOS", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/MacOS/AMDRadeonX3000", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/MacOS/AMDRadeonX3000", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/PkgInfo", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/PkgInfo", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/_CodeSignature", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/_CodeSignature", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/_CodeSignature/CodeResources", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/_CodeSignature/CodeResources", should be 0, group is 20. User differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/version.plist", should be 0, user is 501. Group differs on "System/Library/Extensions/AMDRadeonX3000.kext/Contents/version.plist", should be 0, group is 20. User differs on "private/var/db/displaypolicyd", should be 0, user is 244. Group differs on "private/var/db/displaypolicyd", should be 0, group is 244. User differs on "usr/standalone/i386/boot.efi", should be 0, user is 501. Group differs on "usr/standalone/i386/boot.efi", should be 0, group is 20. michis-Mac-Pro:~ michi$
  12. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    clover fails installation. report error. but why 10.11 cannot run every kext as 10.7?? Sep 30 09:54:29 michis-Mac-Pro Installer[518]: Package Authoring Warning: Package will fail to install with System Integrity Protection feature enabled. Sep 30 09:54:29 michis-Mac-Pro Installer[518]: Package Authoring Error: Package contains system content, and installation is expected to fail: Error Domain=IFInstallErrorDomain Code=-5000 "This package is incompatible with this version of OS X and may fail to install." UserInfo={NSLocalizedRecoveryOptions=( "Cancel Installation", "Install Anyway" ), NSLocalizedRecoverySuggestion=Installing this package may damage your system, and the installation may fail. To stop the program and the installation, click “Cancel Installation”., IFSystemPathsKey=( "usr/standalone/i386/boot1h", "usr/standalone/i386/boot0ss", "usr/standalone/i386/boot1x", "usr/standalone/i386/x64/boot7", "usr/standalone/i386/ia32/boot3", "usr/standalone/i386/boot1f32alt", "usr/standalone/i386/boot1h2", "usr/standalone/i386/boot1xalt", "usr/standalone/i386/Description.txt", "usr/standalone/i386/x64/boot6", "usr/standalone/i386/boot0af", "usr/standalone/i386/boot1f32", "usr/standalone/i386/Installation.txt" ), NSLocalizedDescription=This package is incompatible with this version of OS X and may fail to install.} Sep 30 09:54:43 michis-Mac-Pro installd[420]: PackageKit: ----- Begin install ----- Sep 30 09:54:48 michis-Mac-Pro shove[570]: [source=file] failed _RelinkFile(/var/folders/zz/zyxvpxvq6csfxvn_n0000000000000/C/PKInstallSandboxManager/443676FB-6C0A-4510-9023-43ADB7E04261.activeSandbox/Root/usr/standalone/i386/boot0af, /usr/standalone/i386/boot0af): No such file or directory Sep 30 09:54:48 michis-Mac-Pro shove[570]: srcPath = /var/folders/zz/zyxvpxvq6csfxvn_n0000000000000/C/PKInstallSandboxManager/443676FB-6C0A-4510-9023-43ADB7E04261.activeSandbox/Root/usr/standalone/i386/boot0af NSFileOwnerAccountID=0 NSFileHFSTypeCode=0 NSFileSystemFileNumber=440038 NSFileExtensionHidden=0 NSFileSystemNumber=16777237 NSFileSize=512 NSFileGroupOwnerAccountID=0 NSFileOwnerAccountName=root NSFileCreationDate=2015-01-11 17:48:45 +0000 NSFilePosixPermissions=420 NSFileHFSCreatorCode=0 NSFileType=NSFileTypeRegular NSFileGroupOwnerAccountName=wheel NSFileReferenceCount=1 NSFileModificationDate=2015-01-11 17:48:45 +0000 Sep 30 09:54:48 michis-Mac-Pro shove[570]: dstPath = /usr/standalone/i386/boot0af does not exist Sep 30 09:54:48 michis-Mac-Pro shove[570]: dstParentPath = /usr/standalone/i386 NSFileOwnerAccountID=0 NSFileSystemFileNumber=422485 NSFileExtensionHidden=0 NSFileSystemNumber=16777237 NSFileSize=170 NSFileGroupOwnerAccountID=0 NSFileOwnerAccountName=root NSFileCreationDate=2015-09-17 07:02:34 +0000 NSFilePosixPermissions=493 NSFileType=NSFileTypeDirectory NSFileGroupOwnerAccountName=wheel NSFileReferenceCount=5 NSFileModificationDate=2018-09-29 16:08:37 +0000 Sep 30 09:54:49 michis-Mac-Pro installd[420]: PackageKit: Install Failed: Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=120 "An unexpected error occurred while moving files to the final destination." UserInfo={NSUnderlyingError=0x7fa5d2e4cf80 {Error Domain=NSPOSIXErrorDomain Code=2 "No such file or directory"}, NSLocalizedDescription=An unexpected error occurred while moving files to the final destination., arguments=( "-f", "-s", "/var/folders/zz/zyxvpxvq6csfxvn_n0000000000000/C/PKInstallSandboxManager/443676FB-6C0A-4510-9023-43ADB7E04261.activeSandbox/Root", "/" )} { NSLocalizedDescription = "An unexpected error occurred while moving files to the final destination."; NSUnderlyingError = "Error Domain=NSPOSIXErrorDomain Code=2 \"No such file or directory\""; arguments = ( "-f", "-s", "/var/folders/zz/zyxvpxvq6csfxvn_n0000000000000/C/PKInstallSandboxManager/443676FB-6C0A-4510-9023-43ADB7E04261.activeSandbox/Root", "/" ); } Sep 30 09:54:50 michis-Mac-Pro Installer[518]: Install failed: The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance. Sep 30 09:54:50 michis-Mac-Pro Installer[518]: Displaying 'Install Failed' UI. Sep 30 09:54:50 michis-Mac-Pro Installer[518]: 'Install Failed' UI displayed message:'The Installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.'.
  13. mig81

    ATI 5450 on MACPRO with 10.11.6 problem

    Yes, I'm using pikerAlpha boot.fi patch. I tried to install Clover 2,4 r4674 but the installation failure...maybe because I'm booting 10.11 from a firewire hard disk?
  14. Hello, I cannot run my ATI HD5450 on MACPRO 1,1 with 10.11.6 It run ok under 10.7 lion with the 68F91002 kext modify manually on ATI5000controller and the other ATIRADEONX3000. I tried to do the same on 10.11.6 but nothing. I can see only black screen. Now I have both video card on the MacPro and it works with GT7300 but in system report It says no kext loaded for the other video card.... Now I'm not use clover boot loader, I'm just use the original boot loader to boot 10.5/ 10.7/ 10.11/ win7 thanks Michele
×