Jump to content

kcuneyt

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

  1. TS44Hr-605TK here... could you please explain a little more? in which order do we have to install for 10.9.1? which wifi kext(s)? Please help us...
  2. Two days ago or so, i unplugged my Edimax EW-7711uAn - just for curiosity - i was curious if i would have a kernel panic like you... But it did not happen... could you be able to find another driver? or maybe BearExtender has a new driver, should be out of beta nowadays, i'll check out for you...
  3. AHCI yoksa bana cok zor geldi... bi -v yazarak bootloader a verbose boot rica edelim sizden... bi log verirseniz ya da nerde takildigini bulabilirseniz cok faydasi dokunur...
  4. never unplugged... so this is a new case...
  5. Version 4.2.9.2

    6,495 downloads

    RT2870USBWirelessDriver.kext for Mavericks 10.9 extracted from BearExtender Mavericks Beta driver at http://store.bearextender.com/pages/bearextender-mac-beta-10-9-mavericks-driver - Shutdown and restart WORKS NOW !!!
  6. Hello There… I am running 10.8.3 with two graphics cards with four monitors (3 monitors on a gt640 and one monitor on a 8600gt) - successfully booting - but with some problems, as you may guess… First thing I want to say is, while i may get the four outputs from the gt640 only in Windows, I cannot boot properly to 10.8.3 by plugging all four of the monitors to the gt640 only - This makes me add the 8600gt to the hackintosh - which is making the Mission Control and many other animations "lag" and "choppy" - due to the poor performance of the 8600gt 1. Any solutions for booting with only the gt640 with four monitors attached (2xDVI,1xHDMIx1xVGA) ? And one other problem comes in with the 8600gt, too - it's the very famous [PCI Configuration Begin] Hang… The system is arriving to this line in verbose (-v) boot , no other lines, BUT STILL booting… Things i've tried : 1. boot prompt : "-v npci=0x2000"/"-v npci=0x3000"/"-v npci=0x2000 PCIRootUID=1"/"-v npci=0x3000 PCIRootUID=1" (not at the same boot, of course) 2. replacing the IOPCIFamily.kext and AppleACPIPlatform.kext with the 10.6.7 ones --> This brings me to "Still Waiting for Root Device" ! 3. installing EvilIOPCIFamily.kext and EvilAppleACPIPlatform.kext --> As you may think, this leads to the "Still Waiting for Root Device" error 4. replacing the IOPCIFamily.kext with netkas' one (many thanks, but not working) : netkas.org » Awesome No luck with the spinning wheel on the boot screen… still booting with no arguments at the boot prompt, but without the spinning wheel, meaning the [PCI Configuration Begin] hang… Any, but any solutions are appreciated… Thank you all in advance...
  7. Hello There… I am running 10.8.3 with two graphics cards with four monitors (3 monitors on a gt640 and one monitor on a 8600gt) - successfully booting - but with some problems, as you may guess… First thing I want to say is, while i may get the four outputs from the gt640 only in Windows, I cannot boot properly to 10.8.3 by plugging all four of the monitors to the gt640 only - This makes me add the 8600gt to the hackintosh - which is making the Mission Control and many other animations "lag" and "choppy" - due to the poor performance of the 8600gt 1. Any solutions for booting with only the gt640 with four monitors attached (2xDVI,1xHDMIx1xVGA) ? And one other problem comes in with the 8600gt, too - it's the very famous [PCI Configuration Begin] Hang… The system is arriving to this line in verbose (-v) boot , no other lines, BUT STILL booting… Things i've tried : 1. boot prompt : "-v npci=0x2000"/"-v npci=0x3000"/"-v npci=0x2000 PCIRootUID=1"/"-v npci=0x3000 PCIRootUID=1" (not at the same boot, of course) 2. replacing the IOPCIFamily.kext and AppleACPIPlatform.kext with the 10.6.7 ones --> This brings me to "Still Waiting for Root Device" ! 3. installing EvilIOPCIFamily.kext and EvilAppleACPIPlatform.kext --> As you may think, this leads to the "Still Waiting for Root Device" error 4. replacing the IOPCIFamily.kext with netkas' one (many thanks, but not working) : netkas.org » Awesome No luck with the spinning wheel on the boot screen… still booting with no arguments at the boot prompt, but without the spinning wheel, meaning the [PCI Configuration Begin] hang… Any, but any solutions are appreciated… Thank you all in advance...
  8. May someone approve us to enter the votings? We Want In! AudioKnob HQ Listen? --> http://soundcloud.com/audioknob
  9. Hello There, I want to enable 4 monitor output for asus gt640 (2gd ddr3 model)... 10.8.2 / cartri bios / graphicsenabler=no 1. First installed the card - only two outputs available 2. Installed 10.8.2 nvidia drivers - three outputs ok, wont boot with 4 screens, after boot i can plug the 4th monitor, working, but no wake after sleep. 3. So I installed a 8600gt for the 4th monitor - but now experiencing laggy UI because my pci express frequency is now 8x due to dual graphics cards. Any solutions?
  10. Merhabalar, oncelikle, duzenli olarak paylastIgInIz patch ler ve kext ler icin tesekkur etmek istiyorum, gt 430 olarak http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4572 linkindeki zotac marka ekran kartini buldum, bahsettiginiz patch ler olmadan, Chimera kullanarak ve GraphicsEnabler=Yes sekmesi ile de bu karti sizce osx86'ya tanItmak mumkun mudur? - ve makineye iki kart olarak kurmaya dusunuyorum, iki adet pci-ex slotunda 3 DVI ve 1 VGA olmak uzere 4 monitor kullanIyoruz, sagolsun {censored} Chimera'yI update ederek coklu NVIDIA kart destegini bizlere sundu... Guzel Gaziantep'teydim bu hafta bir gun ... ozellikle Imam Cagdas ve Menengic kahvesi ... ve insanlarInIn medeniligiyle hep beni mest eden bir sehir olmustur Gaziantep..
  11. I mean ; this link goes to an Invalid File ID .. sorry
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.