Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.8.5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 16 results

  1. Edit: Now WiFi working using Native IO80211Familly.kext. I add (copy and paste) PlugIns kext from other PlugIns kext Hai, I'm new here So I have N{censored} OSx 10.8.5 installed on my Laptop Acer Aspire 4738z with 2.0GHz Intel Pentium. For network, it had BCM557780 Gigabit Ethernet and Atheros AR9287 (AR5B97 on Windows). I two got kext downloaded (forgot where excatly from), IO80211Family.kext and IONetworkingFamily.kext. Installed use Kext Wizard, Rebuild System Kext Caches and reboot. On System Information-Hardware-Ethernet Cards it's look like OSX detect myEtherner Card. Even in PCI Card to, it show drive installed Yes. The problem is my WiFi is installed (on PCI Card information) but when clicked "Wi-Fi: No hardware installed". On DPCIManager-Model show information about Wireless Network Adapter (802.11 a/b/g/n), PCI List show correct Vendor and Device ID. This is info.plist from WiFi kext Can someone guide me to fix this.
  2. Version 4.1.2 (10.8.2)

    5,270 downloads

    Bluetooth Re-Enabler after 10.8.5 Update The 2 kexts (IOBluetoothHIDDriver.kext & IOBluetoothFamily.kext) are from OSX 10.8.2 with version 4.1.2, they fixed my bluetooth problem for me in OSX 10.8.5. After last 10.8.5 update these 2 kexts where updated to version 4.1.7, this gave several issues with my internal Bluetooth device on my Lenovo T61 ThinkPad. I wasn't able to use Bluetooth in OSX anymore!! But these 2 kexts from 10.8.2 worked fine for me! Drag and drop these two kexts into Kextutility or install manually.. Reboot.. Good hack!! ProtocolX™
  3. Version 1.0

    371 downloads

    If you need a method to install just use U{censored} + mountain lion (10.8.5 recommended as it eases the process) but delete the mentioned graphics kexts after restoring to USB! Before Installing I Suggest You Remove All The nVidia & IntelHD Graphics Kexts To Do It If You Cant Boot Into Installation Just Write These Codes In Single User Mode (type in verbose -s -v) fsck -fy mount -uw / mkdir /kext_backup cd /System/Library/Extensions mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer* AMDRadeon* NVDA* ATI* GeForce* /kext_backup cd / rm /System/Library/Caches/com.apple.kext.caches/Startup/Kernelcache touch /System/Library/Extensions exit This is a pack with all u need to get your ACER 5742G with Intel First Gen Graphics and the GT540M Optimus (Still Not Working, Probably Never Will) By installing all the files correctly you will get : QE/CI From Integrated Graphics Card Sound Brightness Adjustment Battery Displayed Correctly
  4. I've got such problem, can anyone help me ? (intel core 2 duo, 4Gb memory, nvidia 9700M gt) ?http://postimg.org/image/v5fo5vnqv/
  5. I Installed 10.8.2 and update it to 10.8.5 . Now My System Crash When I Open Some applications and RAM gets almost full. in fact all programs get frozen but cursor and screen don't have any problem. any idea please? ? My System: { CPU : INTEL Pentium ® 2.2 Dual Core Graphic: AMD Radeon 5450 RAM : 2GB DDR2 Patriot? MB : ASUS PSKPL SE } ? ? Sorry For my bad English.
  6. Hi I Installed 10.8.2 Hackintosh ?and Update to 10.8.5 . It worked properly. I Install Some Application like "Parallel Desktops" . But Now My System Had a Problem : { Some time it slowdown suddenly qua i can't do any thing and I force to reboot it. } I do not know exactly when the problem occurred. ? My System: { CPU : INTEL Pentium ® 2.2 Dual Core Graphic: AMD Radeon 5450 MB : PSKPL SE } ? ? ? ? ?
  7. I've created USB stick installer with OS X 10.8.5 using myHack 3.1.2 (the newest myHack 3.2 BETA 8 don't boot completely for me). After I've replaced IOPCIFamily.kext by patched for 10.8.1 to fix PCI configuration begin hanging. Also I have replaced AppleACPIPlatform.kext by original version from 10.8.1 because IOPCIFamily.kext depends on it and cannot find some functions in new one. These steps was enough for me to boot 10.8.3 installer and successfully install OS X. So I've made the same steps to install 10.8.5. Installer has booted graphics but Disk Utility cannot find internal HDD. USB stick and DVD-ROM was detected correctly. Should I patch some other kexts or do something yet? ? PS: I have AHCI mode in BIOS and old installed 10.8.3 works fine.
  8. Tried to boot with chameleon from USB flash drive with 10.8.5 original image, but faced the black screen - it turns off during boot. Tried to use -v GraphicsEnabler=Yes/No, npsi=0x2000 -v -x - The same (black screen turn off) result. Could anybody please advise? ? MB: Asus P5B Deluxe Video: 8800GTS 512 ? P. S. After a several minutes the PC turns into hybernate (sllep mode) - power led is blinking and coolers are turned off
  9. So i installed ML earlier, got just about everything working except the boot loader. I've tried just about everything. Here are some of the Guides that I've tried.http://www.{censored}.com/25-boot0-error-official-guide.html?tired both solutions ? http://www.insanelymac.com/forum/topic/288671-solved-boot0-error-after-install/ ? I have also tried using MB{censored} to install chimera all versions. ? I tried the standalone chimera installer. ? I tried the Clover boot loader. ? I tried the Chameleon Wizard. ? I tried the Chameleon Bootloader as well. ? right now i use a BootCD that has chameleon on it. I installed ML on an SSD and there are no other OS's on the SSD.? ? This is my first Hackintosh so there is a good chance I'm doing something wrong. Sorry if this is a easy fix just don't know where else to go to find a solution. Thanks. ? ? ? Samsung 840 pro 256GB SSD ASUS M5A97 R2.0 AMD FX-8350 2 x 2GB DDR5 Asus HD7770 Crossfired (these are the main components, other components can be told upon request but shouldn't matter) ? This is the error i get EVERY time i boot. no matter what boot loader i install. also seen here:?http://www.osx86.net/uploads/monthly_12_2013/post-602044-0-00113800-1386262992.jpg?
  10. Okay so I'm working on my first Hackintosh and I've come to a bit of a problem. I've been following this guide to install Lion on my AMD machine even though im installing Mountain Lion (http://www.macbreaker.com/2013/07/a-look-at-amd-hackintoshing-mac-os-x.html) . When ever I use MyHack it always "fails to retrieve install.mpkg". So instead i made a bootable usb with DiskMakerX and ran U{censored} with it. I copy my AMD kernel to the root of my USB as well as the MB{censored} Mountain Lion folder too. It installs correctly but I cant figure out how to replace the original kernel with my AMD kernel. ? I've tried what the guide said to do, (rm /Volumes/"Name of hard drive"/mach_kernel), but i get the error saying that its a "read-only" file system. If i boot into single user mode i can sudo remove files from my bootable flash drive but i'm not too sure if i can remove files from other devices since im booting from the USB. I've tried pluggin the HDD in a SATAtoUSB and changing permissions of the files but I still dont have "Permissions" to do so. I cant boot up from the HDD once the install is done, since it has the wrong kernel. ? ? Am i missing something? ? ? im booting from flags: npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -v ? ? ? and here is the amd kernel. and i am renaming it mach_kernel when replacing the original http://www.osx86.net/files/file/3694-amd-108x-kernel/ ? ? P.S. sorry if this has been posted before. I've been searching everywhere for it but couldnt get an answer. ? ? ? Specs: Motherboard: Asus M5A97 R2.0 Proc: AMD FX-8350 RAM: 16GB 1600MHz HDD putitn Mac on: 250GB Western Digital Scorpion Blue Flash Drive: 16GB Scandisk Cruzer Graphics Card(s): 2 x Asus HD7770 2GB DDR5 Crossfired ? ? Edit: ?[solved] ? Don't?know why it?wouldn't let me change the kernel but i reinstalled Mountain Lion?on the USB and reinstalled it on my PC and?everything worked fine.
  11. Need your help guys... I recently built a hackintosh with the following specs but experienced a lot of issues (since I'm not really an expert on this) Anyway here's my set-up: OS: 10.8.5 Processor: Intel Core i7 4770K Haswell HDD: Corsair 128GB Force Series 3 SSD Motherboard: Gigabyte Z87M-D3H Memory: 16GB Corsair Vengeance 1866 MHz GPU: Asus GTX 650 (replaced my brand new Sapphire 7850 since i can't get it to work)? Wi-fi adapter: D-link DWA-125 Problems I currently experience: - Sound coming from my build is hissy and somewhat static - My computer hangs whenever I receive a call or text - switched to cabled KB since my Logitech WAVE desktop pro does not work properly? - My Logitech T620 mouse lags at times? - PC hangs during start-up - my wi-fi adapter keeps on auto-connecting to a wrong network and so i have to uninstall and install it again everytime i turn on my computer I dont know if these problems arise due to the new Haswell architechture, or i may have missed a lot of things such as installers etc Thank you very much in advance for your inputs. Regards!
  12. hi guys ? i'm sort of newbie around OS X, i have installed successfully installed OS X 10.8.5 and have fixed manually a pair of kext, so i can understand part of the kext 'internals' ? the issue comes with the audio (as same as a lot of people out there), i have read a lot of guides around the web, and i was able to 'build' a patched AppleHDA, but it doesn't work ? the audio is Realtek ALC888 but is a v100101 and generally the patched kexts that i can found are for v100202 or newer ? so i'm asking for anyone with more knowledge, that can check my files, and can spot the issues in my files ? i'm attaching: ? DSDT.aml codec dump.txt codec dump dec.txt pin config.txt codec dump.txt.svg codec dump dec.txt.svg verbs.txt verbit debug.txt mac.diego.r.ioreg analized verbs.txt platforms.xml.zlib (i was unable to convert it, the Revogirl's (R.I.P.) script suddenly stops working) layout1.xml ? for more info my pc spec are ? Intel i7 920 2,66MHz socket 1366 7Gb RAM DDR3 X501H Dell OEM MoBo EVGA GTX 285 1Gb DDR3 video 500Gb HDD SATA2 ? if anyone can help me i'll be very gratefull stuff mac.diego.zip
  13. Hi everybody? I install ML 10.8.5 on my hp g62 but I have some problem that i hope some body help me a : the wireless card ( Ralink RT3090 ) in not working in 10.8.5 I test both kext and used help in this forum but it does not work ? b:my VGA is ATI 5470 and it doesnot work to ? c: I had to use CPUS=1 in boot and install alwaye and it use one core? ? any one cane help me and send me Kest and .dsdt that I use it ? this is my notebook link spec http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&lc=en&product=4301687& ?
  14. ahamed

    hp4540s

    Version 1.0

    90 downloads

    10.8.5
  15. Version 2

    246 downloads

    Moutain Lion !! After a mandatory update from 10.8.4 to 10.8.5 ~Not all Broadcom devices where not supported in this new update. For device 8449 that is 0x2101 that was not working anymore after the update to 10.8.5 -------------------------------------------------------------------------------------- Open up your "SystemInformation" goto "USB" and find your BluetoothDevice. Get the "ProductID" in this case its 0x2101 convert this Hex number to DEC and you will get 8449. In case of broadcom look for it inside the IOBluetootfam.kext The name or ID that is in the info.plist that is closest to your own ID " in SystemInformation 8449"
  16. Hey guys... ? I updated my Hackintosh to 10.8.5 this morning using Combo update. But it wouldn't boot. So I decided to start from scratch, using the MyHack method. But as soon as I install the update it no longer boots just as before. Hack is clean nothing installed yet apart from the Extras folder that MyHack sets up during install. ? Error below. ? ? I can start from scratch again, but I just need to know what to do so get ?it to work.? ? Please help !!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.