Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '4500'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • Frequently Asked Questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
    • Hackintosh Premium Support
  • Community Showcase
    • Contest
    • Dream Machine Project
    • Show your Hackintosh
  • Playground
    • Hobby Corner
    • Attic
    • Garage
    • Cellar
  • Archive
    • General Troubleshooting
    • Hardware and Drivers (Kexts)
    • Software (Windows)
    • Warn the World Campaign
    • EFi-X™ Users Anonymous

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. Hello every body first of all my english is kinda bad sorry !! this is my first topic sorry if its in the wrong place !! I got a ATI mobility radeon hd 4500 on hp notebook pavillion dv6 "legacy" mod NO UEFI. So i downloaded mackintosh yosemite from "hackintoshzone.com" on windows and restored it using Transmac on a usb after that i installed yosemite on my "HP PAVILION notebook DV6" and every thing worked just fine .But the only problem is the graphics its glitching and lagging a little bit . and after while i realized that the problem is in the Vram its just 3mb. I googled this problem and i only get some solution using clover wich i can't use i guess because i only have LEGACY on my notebook but i do have chameleon installed by default ??!! plz this problem is the only thing left so heeeelp AND I don't know a lot of stuff about this so go easy with the solutions pls if there any !
  2. strikeing789d

    Intel GMAX4500M VRAM HELP??? -Discussion-

    I have a Hp-G60 notebook with the integrated graphics intel GMA-4500M[HD] i have successfully got my full resolution 1366x768 no QE/CI, that i have got through a patch from the GMAX3100M kext since there is not a actually kext for the X4500M[HD]. however i am having a problem with my VRAM witch was at 64MB-shared memory and is now 512Mb that i got from the AppleIntelGMAX3100FB.kext patch however on my windows 7 dual boot it says i have over 1GB of Virtual memory. i cannot run keynote,numbers,pages and any other major apps with 512mb of VRAM can someone help me to get 1GB of VRAM just like someone did for the patch to get 512MB. SPECS.-------Mac OSX Snow Leopard 10.6.6(Dual Boot with WIN7)--------- 2.20 GHz Intel Celeron processor 900 1MB Cache RAM- 3072MB Video Graphics-Intel Graphics Media Accelerator 4500M Video Memory-Up to 1309MB(I get only in Windows 7)[Mac im currently at 512MB
  3. Ok, spent almost 2 days trying to get this integrated Intel video card to work to no avail. I've tried every kext I can get my hands on and most of them just leave me with a "Resolution out of range" screen on boot and force me to reinstall the OS. Does anyone know of a way to get this 8086:2e32 to work? I'm short on funds right now and would love to get out of 1024x768! Thanks in advance!
  4. I have a Hp-G60 notebook with the integrated graphics intel GMA-4500M[HD] i have successfully got my full resolution 1366x768 no QE/CI, that i have got through a patch from the GMAX3100M kext since there is not a actually kext for the X4500M[HD]. however i am having a problem with my VRAM witch was at 64MB-shared memory and is now 512Mb that i got from the AppleIntelGMAX3100FB.kext patch however on my windows 7 dual boot it says i have over 1GB of Virtual memory. i cannot run keynote,numbers,pages and any other major apps with 512mb of VRAM can someone help me to get 1GB of VRAM just like someone did for the patch to get 512MB. SPECS.-------Mac OSX Snow Leopard 10.6.6(Dual Boot with WIN7)--------- 2.20 GHz Intel Celeron processor 900 1MB Cache RAM- 3072MB Video Graphics-Intel Graphics Media Accelerator 4500M Video Memory-Up to 1309MB(I get only in Windows 7)[Mac im currently at 512MB]
×