Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '5450'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 5 results

  1. I Installed Mountain Lion With N{censored} dvd. every thing fixed and work but i cannot Enable qe/ci. ? My System{ cpu: INTEL Pentium ? 2.2 Dual core Graphic : XFX Radeon HD5450 MB : PSKPL SE } ? installed kexts{ ATI5000Controller.kext ATI5000Injector.kext ATIFramebuffer.kext ATIRadeonX3000.kext ATIRadeonX3000GA.plugin ATIRadeonX3000GLDriver.bundle ATIRadeonX3000VADriver.bundle ATISupport.kext AMDRadeonAccelerator.kext AMDRadeonVADriver.bundle AMDRadeonX3000GLDriver.bundle } ? ? ? Graphic Info after install kexts{ ATI Radeon HD 5450: ? ? Chipset Model: ATI Radeon HD 5450 ? Type: GPU ? Bus: PCIe ? Slot: Slot-1 ? PCIe Lane Width: x16 ? VRAM (Total): 1024 MB ? Vendor: ATI (0x1002) ? Device ID: 0x68e1 ? Revision ID: 0x0000 ? ROM Revision: 113-B7710C-176 ? EFI Driver Version: 01.00.318 ? Displays: SyncMaster: ? Resolution: 1024 x 768 @ 75 Hz ? Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) ? Display Serial Number: H9MM815049 ? ? Main Display: Yes ? Mirror: On ? Mirror Status: Master Mirror ? Online: Yes ? Rotation: Supporte } ? Quartz Extreme is not in my Graphic info. Please Help Me... ? Sorry form my Bad English
  2. anarsist

    hd 5450 kext

    Version 1.0

    314 downloads

    Amd 5000 serisi için kext Hiçbir işlem yapmadan sadece kextleri kurup yeniden başlatın. daha önceden kurduğunuz kext var ise silmeyi unutmayın. umarım işinize yarar.
  3. Version 1.1

    2,364 downloads

    UPDATE: This version working great with last release of Mavericks 10.9.1 build 13B42 Version fully compatible for Mavericks 10.9 with QE/CI enabled. Install with Kext Wizard in /S/L/E and repair permissions. Work both build 13A598 and final GM
  4. I've just installed HD 5450 card in Mountain Lion. Installed kext form this http://www.osx86.net/view/3043-ati_radeon_hd5450_with_full_qe-ci_support.html ATIAccelerator and Evo with ATI5000Controller. Card has reconized successfully both in Display and PCI card. Bus= x4 memory=2GB full resolution. BUt when I try to install Logic pro 9,they say no QE/CI. And tried OpenGL extention viewer. Says Apple softaware renderer reports 0 MB Vram. Please,brothers,help me out.
  5. Upgrade from 10.8.2-10.8.3 has left me with an unrecognized GPU. Worked perfectly in 10.8.2 with edited id's (0x68f9) AMDRadeonAccelerator.kext+ATI5000Controller.kext. Now, in verbose, both kexts are failing to patch. Any suggestions would be appreciated. Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.