Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'AMD A6-4400M'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello, I am having some issues installing mac through VirtualBox, VMWare and even tried to install to the computer itself. I may need some kext's, bootflags, something to help. I have tried everything. Cant get it to boot after installing with apple logo, or i get kernal panic, or constant reboots. System Specs: Computer: Samsung Series 3: NP365E5C-S05US CPU: AMD A6-4400M HDD: 500GB Ram: 8GB Attempts Made and results: iTAKOS v2 (Snow Leopard): Computer Install: Installs fine, but gets stuck at bootloading screen, with no loader circle. VMWare/VirtualBox: Attempts Install, Kernel Panics. SnowLeopard by Hazard: Computer Install: Kernel Panics at install, sometimes may install successfully. But kernel panics at boot screen. Can anyone help me find a proper kext, bootflag, whatever to help me to fix this? At least so i can try to install either on VMWare or VirtualBox, or even regular computer install (Most perfered). I need help badly. If help isnt possible, well please tell me that its just impossible on this AMD System. -Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.