Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'DVI'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Доброго в?ем времени ?уток. Реб?та помогите ? такой ?итуацией.? У мен? Radeon Gigabyte?7850. ?е?колько обновлений 10.9.2 - 10.9.3 в?е было ок. У?корение работало ? флагами GE=No и ATIRadeonAcceleration.kext. По?ле ?ледующего обновлени? в?е ?летело. Самое мак?имум могу запу?тить без у?корени? графики. Подключение: карта DVI -> монитор HDMI. В некоторых ?луча?х либо черный ?кран (например GE=Yes). Либо ?ерый ?кран и мышь ? вечной загрузкой (вме?то логин ?крин). Говор?т ? новым обновлением 7850 нативно поддерживат??. ?о чет у мен? не так. Причем в ?ведени?х об оборудовании пишет?? что кек? загружен и карта определена но флаг sync вы?тавлен в no. ? Конфиг? Проце??ор: AMD FX 8350 Видеокарта: Gigabyte ATI 7850 Мат. плата Asus Sabertooth 990FX R2.0 Пам?ть Kingston DDR3-1600 - 8gb Же?ткий ди?к - SSD Intel 50gb ? Буду благодарен любой под?казке.
  2. Hello all! Please help me with my problem. After last updates of 10.9.3 system was broke, couse ATIRadeonAcellerator.kext is out of date.? I restored original kext and losted acceleration. I use different flag, such as GE=N/Y and without them. People said that no need more special flags for 7580 after last update becouse 7850 supported natively. But maybe i'm doing something wrong. So help me please. I use DVI(card) -> HDMI(monitor) ? Here is my config AMD FX 8350 Gigabyte ATI 7850 Asus Sabertooth 990FX R2.0 Kingston DDR3-1600 - 8gb ?SSD Intel 50gb
  3. Hi, I have an issue with the dual display of my hd5750 : the only working port seems to be DVI. When i plug a second screen on the hdmi port, the first screen switches and shows me the right part of the desktop but nothing appears on the second screen (no signal). So i think hdmi port is not supported ? Everything else is working fine, included high resolution (1920x1080). My configuration : OSX 10.6.8 MB : Gigabyte P55A UD3 CPU : i5-760 GC : Ati Radeon Sapphire hd5750 512Mo Kext installed : Easy beast 3.10.1 and added device name (0x68BE1002) in ati5000controller and atiRadeonx3000 kexts. Any solution ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.