Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ML'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 8 results

  1. What kernel to use with the Intel Atom N450? I am trying to install Mac OS X Mountain Lion. My netbook is the Acer Aspire One 532h. It has the Intel Atom N450 1.66 GHz. The N450 is 64-bit. I know that because, I put Windows 7 64-bit on this netbook, And because on the Intel ARK website it says it is 64-bit. ? What kernel should I use? I would like to get Mountain Lion on this Computer. I don't care if the Graphics Card work. That is another project for me. ? ? Thank You
  2. Version 1.0

    370 downloads

    If you need a method to install just use U{censored} + mountain lion (10.8.5 recommended as it eases the process) but delete the mentioned graphics kexts after restoring to USB! Before Installing I Suggest You Remove All The nVidia & IntelHD Graphics Kexts To Do It If You Cant Boot Into Installation Just Write These Codes In Single User Mode (type in verbose -s -v) fsck -fy mount -uw / mkdir /kext_backup cd /System/Library/Extensions mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer* AMDRadeon* NVDA* ATI* GeForce* /kext_backup cd / rm /System/Library/Caches/com.apple.kext.caches/Startup/Kernelcache touch /System/Library/Extensions exit This is a pack with all u need to get your ACER 5742G with Intel First Gen Graphics and the GT540M Optimus (Still Not Working, Probably Never Will) By installing all the files correctly you will get : QE/CI From Integrated Graphics Card Sound Brightness Adjustment Battery Displayed Correctly
  3. ? Tried flags: amd_kernel arch=x86_64 amd_kernel arch=x86_64 GraphicsEnabler=no amd_kernel arch=x86_64 GraphicsEnabler=no busratio=18 amd_kernel arch=x86_64 GraphicsEnabler=no busratio=18 maxmem=4096 amd_kernel arch=x86_64 GraphicsEnabler=no busratio=18 maxmem=4096 -v ? ? I don't really understand the problem from the picture, can anyone help me with this? ? Thank you.
  4. I have installed OS X ML N{censored} Edition on my PC and it's working perfectly without any problem. Yesterday apple released OS X Mavericks and made it a free upgrade. I like to know if it is safe to upgrade using app store or I should wait for Mavericks N{censored} Edition again? I also have backed up my data so there is not that much worry to be concerned of.
  5. hi guys!! ? i REALLY ned help... ? i'm an average user of OS X, i have read tons of guides and downloaded a huge amount of audio kexts and nothing seems to working ? i have read CAREFULLY how to manually patch the AppleHDA and all the stuff, i have done all, and have ended with a supposedly working audio kext, but in the end it doesn't work ? now i'm very frustrated because i don't know what else i can do ? so i'm requesting help of any that can understand more and can help me... ? i'm attaching all my related stuff: ? DSDT.aml codec dump.txt codec dump dec.txt pin config.txt codec dump.txt.svg codec dump dec.txt.svg verbs.txt verbit debug.txt mac.diego.r.ioreg analized verbs.txt platforms.xml.zlib (i was unable to convert it, the Revogirl's (R.I.P.) script suddenly stops working) layout1.xml ? for more info my pc spec are ? Intel i7 920 2,66MHz socket 1366 7Gb RAM DDR3 X501H Dell OEM MoBo EVGA GTX 285 1Gb DDR3 video 500Gb HDD SATA2 ? if anyone can help me i'll be very gratefull stuff mac.diego.zip
  6. Hi everybody? I install ML 10.8.5 on my hp g62 but I have some problem that i hope some body help me a : the wireless card ( Ralink RT3090 ) in not working in 10.8.5 I test both kext and used help in this forum but it does not work ? b:my VGA is ATI 5470 and it doesnot work to ? c: I had to use CPUS=1 in boot and install alwaye and it use one core? ? any one cane help me and send me Kest and .dsdt that I use it ? this is my notebook link spec http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&lc=en&product=4301687& ?
  7. Hello. ? i have not much experience with OSx86 .. okay .. i know nothing? xD ? ? Thats why i need your help: ? My System: ? Asus P5Q Deluxe Mainboard LG DVD Burner SATA Seagate 250 GB SATA HDD Creative Sound Card Model : SB0410 Nvidia GTX 260 GraphicCard Apple Pro KeyBoard Logitec MX518 Mouse ? ? ML3U OSx 10.8.3 succesful installed. booted with Clover CD. Installed Bootloader with MB{censored}. ? OSx Update to OSx 10.8.5 ? DSDT. Autopatcher used to make an DSDT.aml and moved this to? "Extras" ? ? ? I have following problems, and im not able to solve this, tried several DSDT and kext on database but no one works : ? USB onBoard doesnt work. It works only with my Mouse and Keyboard, i can only connect Sticks via Apple keyboard. DVD drive does all 30 Seconds an "read" noise I cannot find correct drivers for my GTX 260. (full support) Drivers ive tried Crashed my System completly (i had to reinstall it 2 times? -.- ) Also cannot find or install correct drivers for my Creative Soundcard ( tried it with kXAudio Drivers but takes no effect ) My HDD also shuts down after 5 Minutes not in use....... but starts after 1 Minute again ? ? ? ? Can you please help me? ? ? ? I seacrhed all over the web but im to stupid or there are no good drivers, DSDT´s and kexkt .........
  8. Hello, I am having a strange issue with my graphicps card. I have bought the GT 630. Everything worked fine as I installed 10.8. Updated to 10.8.4, everything still fine. Got QE, CI working perfectly but my refresh rate was a little bit wierd. So I did a litle bit of research and found this post: http://www.osx86.net/files/file/100-new-10-8-4-ml-nvidia-gt-630-updated-lastest-drvr/. I have followed precisely the tutorial in that post. Now, after installing the kexts contained in the download, my hackintosh boots ok, but I have no video signal. Tried VGA, DVI, HDMI, nothing works. Booted in verbose, the screen gets stuck on [PCI Configuration Begin], but it boots, I can get it into standby so the OS works. Tried -v ncpi=x2000 boot flags, it passes [PCI Cofiguration Begin], loads everything and then again, no video signal, but the OS still works. Tried PCIRoot=0/1 PCIRootUID=0/1 GraphicsEnabler=Yes/No, can't get it working. I have the P5W DH Deluxe motherboard and Q6600 CPU. Do you guys have any idea? Thanks, Sebastian
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.