Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ML3U'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Hi guys I have been reading a lot about this issu but I cant find a solution.. My specs I7 3770 P8H77-M Pro Sandisk extreme ssd 120Gb WD Caviar Black 1 TB Gtx 650 ti I had to update the bios because i couldnt boot from uefi usb.. Now Im stuck since monday and I have tried tons of boot flags and intall options.. Im not familiar with clover but i've been reading it is the best for uefi mobos.. Im not sure if it is the cpu or the gtx 650 but none of them appear to be working, you can see an unknown cpu log and also in clover options it does not recognize my gtx.. Here are some pictures of the error And the installation config. there is one picture missing but it only has network checked Thanks!
  2. Hello. ? i have not much experience with OSx86 .. okay .. i know nothing? xD ? ? Thats why i need your help: ? My System: ? Asus P5Q Deluxe Mainboard LG DVD Burner SATA Seagate 250 GB SATA HDD Creative Sound Card Model : SB0410 Nvidia GTX 260 GraphicCard Apple Pro KeyBoard Logitec MX518 Mouse ? ? ML3U OSx 10.8.3 succesful installed. booted with Clover CD. Installed Bootloader with MB{censored}. ? OSx Update to OSx 10.8.5 ? DSDT. Autopatcher used to make an DSDT.aml and moved this to? "Extras" ? ? ? I have following problems, and im not able to solve this, tried several DSDT and kext on database but no one works : ? USB onBoard doesnt work. It works only with my Mouse and Keyboard, i can only connect Sticks via Apple keyboard. DVD drive does all 30 Seconds an "read" noise I cannot find correct drivers for my GTX 260. (full support) Drivers ive tried Crashed my System completly (i had to reinstall it 2 times? -.- ) Also cannot find or install correct drivers for my Creative Soundcard ( tried it with kXAudio Drivers but takes no effect ) My HDD also shuts down after 5 Minutes not in use....... but starts after 1 Minute again ? ? ? ? Can you please help me? ? ? ? I seacrhed all over the web but im to stupid or there are no good drivers, DSDT´s and kexkt .........
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.