Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Mountian Lion'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. I can not boot into installer> Downloaded installer and burnt to cd with Win32Disk Imager. When I boot i get as per Image attached. Could anyone help with this?? ? My system: HP h8-1221 ?x64-based Pc, Windows 7 Home Premium,Intel I7-3770 CPU 3.40GHz. Bios AMI 7.11, SMBIOS v2.7. 8 GB Ram. NVIDIA GeForce GTX 650 ? Windows is on it's one drive. I had ML and Mavericks 10.9 installed on my second drive. Both ML and Mav were working great,everything was working. ? I decide I did not need both versions of OS X so I deleted ML and added Ubuntu to the drive. Had a problem had to format drive. Then I installed Ubuntu--working fine, Now I am trying to put OS X on a separate partition but the installer will not boot. I have also tried the EasyBCD method as shown in N{censored} guide,but I get the same result. ? ?FYI: the installer boots fine in VM ? Thank You.
  2. I've been trying to install ML using iAtkos ML2 (I've been following this tutorial - How to install OS X Mountain Lion on your PC with iAtkos) on my HP dv6. When I try to boot from my USB (Step 4) and hit enter, I get this - imgur: the simple image sharer. I used flags like -v -x -f UseKernelCache=Yes but it still doesn't work. After displaying the message, the laptop restarts and the whole thing repeats. The only part of the tutorial I was not able to follow was changing the HPET value to 64bit in BIOS, as well as changing the SATA Control mode in BIOS. My BIOS (InsydeH20) didn't even have these options, so I wasn't sure what to do. EDIT: I booted into Advanced BIOS mode, and my control mode was already AHCI. I still couldn't find the HPET value. Does anyone know how I can get past this error? Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.