Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'N5110'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • Frequently Asked Questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
    • Hackintosh Premium Support
  • Community Showcase
  • Playground
  • Archive

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Hi, After a long search & googling I got the kext for my Audio Hardware [Click Here - To check], but Unable to Install it. Actually I am not understanding how to do that. However, I can get sound through Voodoo Method by?Hackintosh.Zone {All In One Audio Solution},?but couldn't have any control on it, (e.g Volume Down, Volume Up or Mute doesn't affect the Volume [Master Volume] & also Balancing doesn't work too!), only gets the sound. ? Another Help! I also got driver for my audio card from "Hackintosh Vietnam Tool" (Continue >?Continue >?Continue > Agree > Kexts > Sound > Patch AppleHDA > Laptop > IDT > IDT7605 > IDT7605 v2) which is for N5050 series [Laptop which have same audio card as mine - checked from Dell official website]. But It asks for "require vanilla AppleHDA.kext in S/L/E and inject audio layout 12". But couldn't do this (LayoutID=12 - no success). Later, got ?the Vanilla Apple HDA.?And after hitting (Continue > Install) getting the files "AppleHDAIDT7605.kext" & "AppleHDAIDT7605.xml", Now, I don't know where to copy this files, Specially the .xml file. Please Help! ? Thanks in Advance! ? Files: AppleHDA-2.6.1f2-IDT92HD87B1.zip All in One Audio Solution.mpkg.zip AppleHDAIDT7605.kext.zip AppleHDAIDT7605.xml ? Images (System Information): 1.tiff 2.tiff
  2. Hello everyone, It has been 10 days i am trying to install the iATKOS S3 V2 and i succeeded as well, with NO CD or USB , i managed to get into the Installation screen with flags GraphicsEnabler=No busratio=17 -x -v , when i am in the setup , my track-pad wasn't working so i used the keyboard to do everything, i was having a 500 GB of HDD with 4GIGs of RAM, on the hard drive the first 2 partitions were 1: Windows, 2: Data and the third was than formatted for MAC, i didn't knew exactly which Kernels would work, so i needed help here, anyway i installed it hoping it will work, on next reboot i would have to use my iB{censored} USB to boot into the Mac, it booted but hung on the Apple logo screen and even the -x -v flags didn't helped, can somebody guess what i was actually missing? I really need help in here! Specs: Dell Inspiron N5110 (15R) Intel Core i5 2430M @ 2.40Ghz (2nd Gen. Sandy Bridge) 500 GB HDD 4GB RAM nVidia GT525M 1G Intel HD 3000 I would be posting a full guide once i successfully get it installed Thank you everyone! If somebody wants to know how i reached installer without using USB or DVD , i am willing to tell you that as well I booted iATKOS with NO External USB/HDD or DVD!
  3. This is my first week in hackintoshing, so I hope the experts here could help me I started with downloading VMWare Workstation with a ML vmx on my Acer 4820TG, in order to create a bootable usb containing iAtkos ML2 by using Carbon Copy Cloner. After it finishes, I plugged it in into my Dell N5110 (specs below). I followed the steps as shown by ahsansmiles in http://www.osx86.net/10-5-leopard/14022-dell-inspiron-n5110-iatkos-s3_v2.html. The installation was flawless, but afterwards I got a boot0 error, if I do not plug the USB drive in, which was no problem as I know I can install Chimera as soon as I get into ML2. However, after using the following boot flags in various combinations: GraphicsEnabler=no (always used) UseKernelCache=no cpus=1 PCIRootUID=1 -v (always used) -f -x -s I am always stuck at various stages of the boot, and if I do not use -v it will simply show me the please restart your computer screen. Any idea where I have gone wrong or missing any steps?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.