Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'VGA'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 6 results

  1. I have a working Hackintosh with the following configuration: ? Motherboard: GA-Z87-HD3 Processor: Intel i5-4670k Audio: on board, Realtec ALC892 Graphics: on board, HD4600 ? Monitor: LG 24EN33 connected via DVI ? I have a second monitor, an old Insignia, which is disconnected right now that I would like to connect as a second monitor. ? I use Clover boot loader and boot successfully.? Does anyone know how to set the config file up so that it will recognize the second monitor, when connected via VGA port.? Right now I have to completely disconnect the VGA cable to boot Yosemite otherwise the boot fails, even with the monitor turned off (but connected). ? Anyone have any suggestions to enable dual monitor operation?
  2. Version version 1

    1,082 downloads

    This kext has been modified using original kext 10.9.2 Apple SNB Graphics For HD 3000 to work with VGA I have tested it on hp dv6-6172tx smbios macbook pro 8.1 The problem is If I use chameleon ,chimera boot loader, no glitches occur If I use clover boot loader, shutdown completely and on ur laptop->little glitches and most of the time, no glitches restart->a lot of glitches Try and let me know what happen to ur laptop...
  3. Hi guys! I'm having two big problems, first, I'm sorry if already another topic about this (I've been really searching solution for it, for 3 days), I'm sorry too if the category for topic is wrong, and if I make a mistake in the text (my english is weak)

First my hardware: AMD Athlon II x2, MB Gigabyte GA-M68MT-S2P, 4gb DDR3, VGA Asus GeForce GT630 2gb

So I recently installed the Mavericks 10.9.0 by N{censored} distro on the hardware above? in a 160gb SATA HDD with GPT, during the installation I kept all the others HDDs disconnected Now the problems: In the first boot I look the first problem, it does not found an ethernet card, but I proceed with the configuration, when the OS is running, using another PC I search for a kext to my realtek ethernet, I found it in this link: http://www.N{censored}12495.com/files/file/83-realtek-816968-for-maverick-109-1091/, but I tried to install this with 3 methods, using "Kext Utility", using "Kext Helper", and coping manually to /System/Library/Extensions, but after reboot nothing happens like if had not installed anything, in one reboot, it returned me an error dialog: After I fixed permissions with EFIStudio, this error apparently stopped (but I guess this information is important) But after all attempts, it's not working, see this link to look two other errors: http://i.imgur.com/VvqG8zO.png ? The second problem is with my video card, I installed following this topic: http://www.osx86.net/files/file/3566-new-109-nvidia-gt-630-native-lastest-driver/ but identically to the above, after installed, nothing happens ? Here, some screenshots at the installation process, as I said before, I tried to install the video kext with the three ways, although have only one screenshot when I tried to install with the Kext Utility: http://i.imgur.com/35c2ahn.png ? And here, two screenshots of my boot.plist: http://i.imgur.com/ljyvAxp.png ? Well, I'm sorry that the topic was gigantic, and thanks if someone can help me
  4. Hi everybody! I was trying to install Lion (USB with iATKOS L2), installation is successful, but at first boot it get stuck at "DSMOS has arrived". I've found that this is due to the graphic card (is an Intel HD Graphics), and I also found necessary .kext files to make it works, but how can I add them to the Installer (I've already put them to /System/Library/Extensions)? EDIT: I can't install kexts 'post-install' because the OS doesn't even boot.
  5. Hey! I know that my card is unsupported, i know there's no QE/CI support, i'm not here to annoy you I have native resolution on my laptop screen, but i'd like to hook it up to a projector, but the VGA out doesn't seem to be working. Any ideas?
  6. Specs: HPG60-519WM Ram-3003GB CPU-intel 2.19GHZ Celeron GPU-Chipset/GMA 4500MHD shared memory OS: Dual boot with- WIN7 & Mac os x snow leopard 10.6.8 (Hazard) I cant get VGA output to work i have done it before but now it does not work someone help.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.