Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Z77-DS3H'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Version OZ 167X-Mas Edition Z77-DS3H

    172 downloads

    OZ 167X-Mas Edition Mod for Z77-DS3H Rev. 1.1 (1.0?) based on F11a Firmware customize Your Hackintosh with the defaults.plist extra in the zip file.......(only if You want use Your hackintosh with imessage appstore and so on.......) voddooHDA 2.8.8 is in the bios included, and enabled (update to 2.8.9 if You want) Imessage, Sound appstore works, but You have to make an unique hackintosh.....do that with clover configurator..... check my Defaults.plist..... enjoy
  2. Version 12A

    471 downloads

    long time i tried the new ozmosis 1479, fast as hell, but not able retrieve updates, unable to login imessage appstore,icloud, so i switched back to the little bit slower but full working cl0ver version all you need is in my zip file, on your hackintosh extracted u will able to see the aliases for the folder structure iam not the creater, only the collecter here u are Clover_v2k_r3050 ready (not included) original 12a bios file with original & osx patched dsdt/ssdt) (flash it or not, dsdt is only 4 this build ) new ozmosis ready (biosfiles not included) see links smbios 12,2 (because my shit cpu i5-2300) change it with clover configurator to your prefered HW various tools to optimize your hack 1: install clover to efi 2: copy from my efi folder whatever you want to your efi partition change the things u like with cloverconfigurator (included in my package) imac hdmi works after u use the included tool: http://www.insanelymac.com/forum/topic/290130-fixedid-v232-application-to-generate-overrides-automatically-for-apple-displays/ links & infos: http://www.insanelymac.com/forum/topic/301407-guide-insert-ozmosis-into-uefi-bios/?p=2068256 http://www.hackintosh-inc.de/index.php?page=Thread&threadID=30 http://hackintosh-forum.de/index.php?page=Thread&threadID=16392 http://sourceforge.net/projects/cloverefiB{censored}/ http://sourceforge.net/projects/dpcimanager/ http://sourceforge.net/projects/maciasl/ enjoy your very fast,stable und unique ga-z77-ds3h, 12A! (sadly not write access with this bios version working: hdmi,sound,lan,macstore,imessage,standbye,wake......... not working? pliz gimmi feedback cheereo wh000penat0r ask 4 a mirror
  3. Hi there, I'm building a Hackintosh for a friend of mine, and everything went fine except that I can't connect to internet.? His board is a Z77-DS3H so I installed an Atheros ethernet fix. The strange thing is that all seems right, I even have a green light saying "Connected" in the network settings, but still can't navigate with Safari. I have a WiFi USB dongle, the TL-WN725N, and downloaded the right drivers from this page?http://www.osx86.net/files/file/3539-tp-link-tl-wn723n-v3-tl-wn725n-v2-usb-wifi/?. Here are some images; in one of them the WiFi option in is clearly blocked, I believe it's because when I installed the OS I selected the option "This computer connects to internet with an internal Ethernet card" (the WiFi option was also blocked back then). ? I hope you can help me with this, thanks! ? ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.