Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'alc887'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Angelbird SSD Competition
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Frequently Asked Questions
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
  • Other Stuff

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 7 results

  1. Hi, I have a ALC 887 audio chipset and it's not working right: I used this patch: audio_cloverALC-120_v1.0a0.command On Audio ID: 1,2: I get sound on front panel and that's it ! On Audio ID: 3: I get sound on front panel and microphone on the back panel. if I use just AppleALC patch then: Audio ID 1: I have audio on back panel but no mic on front or back panel Audio ID 2: I have audio on front panel but no mic on front or back panel Audio ID 3: No audio but mic on back panel. How can I fix the layout so at least the back panel to be fully working ? Thank you very much !
  2. Hi guys, after a lot of research i found this kext that work very very well .. i try it on mob with ALC892 and another with ALC887 .. no noise .. it's perfect. ? I have done so: ? 1. Install Voodoo.kext 2.7.3 with MB{censored} for Yosemite. 2. After a reboot you hear a big noise on the speakers 3. Install with your favorite utility (kextutility,kexthelper etc.) the attached kext. 4. Restart and enjoy the audio clean. ? It works on Yosemite but i think also on Mavericks. VoodooHDA.kext.zip
  3. Helló! ? Olyan kérdéssel/kéréssel fordulnék felétek, hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy működőképessé tegyem a frissen telepített Yosemite 10.10-en: - Hangot (ALC887): Próbáltam már minden féle kexttel, MB{censored} kextekkel is próbáltam megoldani, sikertelenül ? - Bootloader és Facetime&Messages: Clover-t használtam eddig, de lövésem nincs, hogy hogyan lehet megcsinálni vele?Facetime és Messages alkalmazást, mert eléggé szükséges lenne számomra. Chimera, Chameleont valami oknál fogva nem tudom, hogyan kell feltenni és üzembe helyezni. :/ ? Hackintosh konfigurációm: Gigabyte Z77-DS3HIntel i5 3570KGigabyte HD7850 1GB OCCorsair Vengeance 8GBSamsung EVO 120GB SSDWD 500GB HDDEgyéb elérhetőségem: Skype: juveee04 FB: Bianconero17 ? Várom az ötletek, tippeket! Előre is köszönöm a segítséget! ?
  4. Version v1.1

    3,547 downloads

    AppleHDA with HDAEnabler for ALC887, for Yosemite. For ASUS P8H77-V LE and other.
  5. Version 2.0

    6,771 downloads

    I rewrited and updated HDA Wizard, now it's 2.0 version. HDA Wizard is simple tool for patch AppleHDA.kext It was designed for quick sound repair after update, without any rollbacks. New functions in 2.0 version: - works with OSX 10.8.x 10.9.x 10.10.x - It allows you to insert your own Layout and Platforms xml.zlib files and Info.plist - support to current new binpatch (updated binpatch for Realtek ALC 885, 887, 888, 889, 892, 898, 1150, 1120 and more) - add option write custom yours binpatch It will set permissions, rebuild cache and prelink kernel. It has drag and drop support. It will not create any files, it will only help you to install them. You still need set proper yours LayoutID in : DSDT (patch HDEF) or in bootloader (Chameleon/Clover) or add HDA Enabler kext with LayoutID. Thanks credit to Janek202
  6. Hi guys, I've been trying to get my Wireless Adapter to work for over 4 days straight by trying different methods I've read on google. Its an Atheros AR5005G Wireless Adapter and I've tried various kexts and modified them (168,1a) countless times. I've reached a plateau where I can't do anymore variations. I'm hoping some genius out there has figured it out and has his/her AR5005G working. I'd be really grateful if someone could help me out with this. ******* Update 1: I got my sound card to finally work, link given below ******* Also, I used MB{censored} 5.0.2 and installed Easybeast along with Realtek ALC887 (current) without-DSDT as I could not find a DSDT file for my motherboard (ASUS P5P43TD PRO). It did not work and I tried (legacy). None of them worked and I tried installing the one with DSDT. Now, MB{censored} refuses to install ("The installation has failed"). If any of you have similar configurations and have any one of them working or is a blessed-genius then please do help me. I really want this OS X to work and I've spent a lot of my time trying to do this. Sound card working using this: http://www.{censored}.com/audio/63663-asus-p7p55d-enable-via-vt1828s-sound-10-8-a.html *********************************************************************************** Hoping to get a solution for my Atheros AR5005G Wireless Adapter! ******* Update 2: I finally got the Wireless working!! So relieved. Links given below ******* Download 1: Download the file: http://tinyurl.com/8mfap3z Extract it and install it using Kext Utility Download 2: http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=763&act=down&actionhash=1347849780-36be3f68e754f83ddfb9bb77d1238fa72562381d Install it using Kext Utility Restart your Mac You should see your Airport Wi-fi icon now. Add your Airport device in System Preferences->Network and then you're all set to go! I have a fully working Hackintosh now Please let me know if this works for you.
  7. Hi, I'm looking for help installing the drivers for my hackintosh I have a H61M-DS2 rev 3.0, installed ML via myhack+MB{censored} (sound worked via Voodo, ethernet still works), updated to 10.8.3 and sound stopped working. I had to delete AppleHDA.kext to be able to boot in normal mode. I have tried all sorts of things, I'm not quite sure in what state this machine is. I'd be happy if graphics accel+resolution+sound worked. No sleep is fine In case it's some use, the CPU is an Intel Core i5-3330 3.0Ghz
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.